Annons
Annons


BUBBELPOOL I REGNET


God morgon mina hjärtan! I torsdags tog jag mig lyxen att ta ledigt från 15.00 och frammåt för att åka till min älskade barndomsvän Becka och hälsa på. Hon födde sin andra dotter för snart 2 månader sedan och eftersom jag har varit bortrest så har jag inte haft möjlighet att träffa lilla Vendela som också har det fina namnet Ida som mellannamn 🙂 PÅ bilden ovan är det jag och Beckas äldsta dotter Victoria. Vilken liten skönhet ♥

Annons

När vi åkte ut till Becka (jag och Navas på bilden ovan) så var det strålande sol och vi hade planerat att bada i Beckas nya lyxiga bubbelpool. Men efter vi lagat middag så började det spöregna, men det var inget som stoppade oss från att hoppa i plurret. Vi låg där i 1,5 timme och bubblade och pratade om livet. Så himla mysigt och eftersom poolen var riktigt varm så var det faktiskt mysigt att det regnade. Att hänga med riktigt goda vänner är verkligen det bästa som finns och man får sådan energi efter.

Nej nu ska jag laga lite frukost och göra mig redo för födelsedagsfirande för min fotograf och vän Lisa ♥ Ha en fin lördag!

2 kommentarer till “BUBBELPOOL I REGNET”

    1. Jaaa så himla mysigt <3 Haha nej, min kompis syster heter också Ida så är där från men jag låtsas som att det är efter mig 😀 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar