Annons
Annons


BRUN SOM EN PEPPARKAKA


IMG_7902.JPGIMG_7892.JPGIgår var jag och gjorde spraytan hos Ludmila på Beauty Stockholm.  Ska ha på mig en kort klänning ikväll och mina ben var helt blå efter måndagens Pole Dance träning så jag var tvungen att fixa till det.

Annons

Det blev galet bra och så skönt att vara lite brun igen! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Spraytan är bannemej så bra! Det tar 10 min så är man brun som en pepparkaka och det håller i 1,5-2 veckor utan att bli fläckigt (om man sköter det). Den spraytan jag gör är dessutom ekologisk. GÖTT! Nu blir det Boot Camp och sedan Chic-galan. Woop!

English: Yesterday I did Spraytan at Beauty Stockholm. I will wear a short dress tonight and my legs were blue after mondays Pole Dance workout so I just had to cover it 😀 I love Spraytan and it just takes 10min and then you are totally brown. Now its time for Boot Camp and after that a big party. Woop!

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar