Annons
Annons


TÄVLING – VINN BRAUN SILK-ÉPIL SKINSPA


I samarbete med Braun.

Jag har fått den stora äran att samarbeta med

Annons

Braun och deras nya kampanj Breakfree som coola Jessica Alba är ansikte för. Kampanjen handlar om att lyfta tjejers självkänsla och bryta loss från dåligt självförtroende.

 Under denna period håller jag också på att testa Brauns nya produkt Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition. Det är en epilator och en ansiktsborste. Jag gillar verkligen epilatorn som ger ett hållbart resultat på upp till 4 veckor. Så gött att slippa raka benen varannan dag! Wohoo!

Gillar även ansiktsborsten då huden verkligen känns mycket renare när man använder den istället för händerna. Ser fram emot att fortsätta testa dessa och kommer ge er en mer utförlig recenssion på produkterna efter hela testperioden.

TÄVLING!

MEN nu till det roliga! Jag kommer att tävla ut ett likadant kit, Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition, till någon av er. Så det enda ni behöver göra för att delta är att skriva en motivering i kommentarsfältet nedan och lämna er mailadress. Vinnare dras 11 juni.

braun silk epil

Sedan får ni heller inte glömma bort tävlingen på instagram där man kan vinna sin drömupplevelse. Hur coolt är inte det? Tävlingsreglerna hittar ni HÄR!

132 kommentarer | Translate


Annons
Laddar