Annons
Annons


BRÄNNANDE RUMPPASS MED GUMMIBAND!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

BAKÅT SPARK 

GRODAN

ENBENS MARKLYFT

SIDOSTEG 

SQUATS

TRÄNINGSPASS RUMPA
15/sida bakåtspark
15 grodan
15/sida raka marklyft
15/sida sidosteg
15 squats
X 3

God morgon älsklingar! Nu har jag en fråga till er. Gillar ni dessa inlägg eller ska jag sluta med dem? Får inte så mycket feedback på dem och undrar om det är för att ni tycker de är ointressanta eller bara för att ni inte har något särskilt att kommentera på just dessa inlägg?

Annons

Det här är sista gif-passet jag fotat så undrar helt enkelt om ni vill att jag ska fortsätta eller ej. Vill ni inte det är det ju onödigt att jag lägger massa tid på det 🙂

Men i alla fall så har ni här ett superbra träningspass med fokus på rumpan. Riktigt bra övningar för att hitta kontakten både med stora och de mindre musklerna i rumpan. Passet funkar att köra hemma eller så kan man använda övningarna som aktiveringsövningar på gymmet.

Kan i alla fall rekommendera att införskaffa ett sådant gummiband. Perfekt att ha med på resen, ha hemma eller som jag ta med även till gymmet. Ni hittar den här i 3 olika hårdheter: light (reklamlänk via Apprl) , medium (reklamlänk via Apprl) eller hard (reklamlänk via Apprl) . Jag har alla 3 men använder mest medium eller hard.

Hoppas ni gillar passet! Puss, I

55 kommentarer till “BRÄNNANDE RUMPPASS MED GUMMIBAND!”

 1. Jag älskar passen! Brukar alltid göra dem hemma på tisdagkvällar när min dotter lagt sig 🙂

 2. Jag älskar dina träningsinlägg! Dock gillar jag mer när du skriver t.ex. om din dag i stället. Men jag tycker inte att du ska sluta med träningspassen. De är väldigt bra och inspirerande. Men ja, jag vet inte riktigt. Puss<3

 3. Tycker det är superkul att du gör någonting utöver de vanliga med Gif, jätte inspirerande så Keep Up the good work 😀👊

 4. Hej Ida! Älskar din blogg, tycker det är en härlig mix av allt möjligt! Kollade bara på din yt innan, men på senaste tiden har bloggen blivit en stor favorit! Gillar dessa inlägg, det ger bra tips på övningar. Kram från mig och ha en bra dag <3 🙂

 5. Jag älskar dem inläggen, sparar alltid dem så att jag kan ta fram något av dem när inspirationen tryter!

 6. Älskar passen och går ofta tillbaka och kör även gamla. Kommenterar aldrig men tänkte göra det nu så du vet att passen uppskattas.

 7. Jag älskade passet med tips på stretchövningar så gärna mer åt det hållet eller yoga! 🙂 för mig som tränar mer åt styrkelyfthållet är sådana pass mest användbara. Även att få följa med dig i gymmet vore roligt

 8. Jag tycker att dessa inlägg/pass är kanon, jag vill gärna att du ska fortsätta! Det är kul att få inspiration till övningar och det är kanon att du gjort ett färdigt pass! 😀

 9. Jag älskar dom🙋🏻‍♀️ Men kommenterar sällan. Grymt med just GIF eftersom en ser hela övningen och förstår precis hur det ska göras👌🏽

 10. Hej Ida! Dessa inlägg är bra för at få inspiration till nya övningar- däremot är det som du själv säger kanske inte jättemkt att kommentera. Men jag ser gärna en fortsättning typ ett sånt här inlägg i veckan även om jag mer uppskattar typ din dag i bilder, ditt mående, hälsa/mat och ditt liv liksom 🙂 Älskar förövrigt din blogg, kram!

 11. Gillar dem skarpt, perfekt med gummiband och övningar att göra hemma eller ute så här års!

 12. Gillar också dessa inlägg! Gjorde stretchövningarna för sätesmuskelerna senast, behövde nya övningar så de va perfekt! 🙂

 13. Älskar dessa inlägg ❤️
  Är själv gravid så att se vad man som gravid kan göra är toppen!

 14. Jag är en sånn usynlig läsare och pleier aldri å gi tilbakemeldinger men jag älskar passen 🙂

 15. Jag får jättemycket inspiration av dessa övningar och man ser så bra hur man utför dem, tar alltid upp mobilen och kollar dessa på gymmet!! <3

 16. Hej Ida!
  Har aldrig kommenterat förut men kände att jag måste göra det nu. Snälla, fortsätt med passen! Bästa på din blogg. Var så jag upptäckte din blogg och de enda inläggen jag läste i början. Har dock på senare tid läst allt fler andra inlägg med. Men som sagt hoppas verkligen du fortsätter med passen, dom är toppen!

 17. Jättebra pass! Har kommit av mig med träning men tycker att det går bättre att gympa hemma. Tack för bra pass! Fortsätt så här!

 18. Håller med föregående! Tycker jättemycket om dina träningspass, ger så mycket inspiration! Fortsätt gärna ☺️

 19. Nej, sluta inte med dessa inlägg! Jag blir super pepp av dem å brukar köra nåt pass i veckan! Har själv så dålig fantasi när det gäller övningar att göra hemma så det här är perfekt för mig! 😃 keep up the good work! 😍

 20. Jag älskar de här inläggen! Var även så jag hittade hit 🙂 Tycker absolut att du ska fortsätta, ger mig mycket inspiration 🙂

  Kran!

 21. Jag älskar de här inläggen! Var även så jag hittade hit 🙂 Tycker absolut att du ska fortsätta, ger mig mycket inspiration 🙂

  Kram!

 22. Jag såg det nu för första gången. Ska börja!!! Är 53 och måste träna! Börjar ikväll👍🏻

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar