Annons
Annons


BRÅKA ALDRIG MER OM MUSIKEN


Jag har ju världens bästa samarbete med Telia just nu då jag och Alex har installerat Telia Zone i hela vår lägenhet. Det första vi gjorde var att sätta in ett lås i ytterdörren som man kan öppna via en app vart man än befinner sig. SÅÅ bra verkligen. Läs mer om det här. Sedan installerade vi ännu mer funktioner via Telia Zones smarta-hem-lösning och då via appen IFTTT, Läs mer om det här!

Annons

Men nu har vi fått igång en riktigt bra tjänst som heter Coplay som gör att man aldrig mer behöver bråka om vilken musik man ska lyssna på hemma hos oss. Man kopplar ihop sitt Spotifykonto med appen Coplay och väljer där ut låtar man gillar. Så tex när jag och Alex åt middag här om dagen så kopplade vi båda upp oss på Telia Zone Wi-fi och loggade in på Coplay och valde de låtar vi ville ha. Vad som händer sedan är att man väljer att spela upp det i Spotify och våra spellistor mixas ihop. Det här är så bra om man exempel har en fest hemma, då kan alla koppla upp sig på vårt wi-fi Telia Zone och lägga in låtar i samma spellista. Så himla bra 🙂

Vill ni läsa mer om Telia Zone och vilka funktioner som finns så hittar ni det HÄR!

Läs mer om Coplay HÄR!

 

 

3 kommentarer till “BRÅKA ALDRIG MER OM MUSIKEN”

 1. YAAAS queeeeen! Det bästa med en hemmafest är ju att alla kan önska sina favoritlåtar enkelt och smidigt med TELIA ZONE. Jag avskyr fester där man önskar en låt som någon sen byter till en annan låt! Nu kan alla få chanser att få lyssna på sina favoriter och visa sina moves på dansgolvet!

  Ha en underbar onsdag Ida! <3

  Ps: Love the pink carpet! Älskar pastellfärger nu när vintern och mörkret är här!

  Med vänliga hälsningar

  Fredrik Björn

  Socialmediekommunikatör

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar