Annons
Annons


BRA ÖVNING FÖR EN BÄTTRE HÅLLNING


Jag har ju lovat er att filma in mina favorit Cable Cross övningar för ryggen och nu jäklar har jag fått tummen ur.

Här kommer första övningen som jag kallar ”svärdet”. Den är sjukt mycket jobbigare än vad den ser ut om man gör den rätt.

Stå höftbrett med spänd bål. Rulla bak axlarna innn start, ha armen lite lätt böjd och dra armen från ena armen i e diagonal upp. Börja att köra 8 X 3/ sida på lägsta vikten och känns det bra så öka vikt och reps tills nästa gång.

Snart kommer fler övningar upp så glöm inte att prenumerera på min youtubekanal HÄR.

English: Here´s a very good exercise for a better posture and if you do it right it will be much harder then it looks like. Do 8 X 3/side and if it feels good increase the weight and number of  reps until next time.

Do not forget to subscribe on my youtube channel HERE.

[youtube id=”t2e–ArgDr4&list=UUZJr-W6Z40wfVnritqnp9kQ”]

Annons
8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar