Annons
Annons


BRA MEN TUNG DAG


Idag har varit en bra men tung dag! Kändes väldigt konstigt att vara tillbaka i skolan och ha vanliga teknikklasser! Fokuset ligger någon helt annan stans just nu, FÖRESTÄLLNING! Lyckades ta mig igenom klasserna i alla fall men mina höftböjare är något överansträngda efter alla djupa plieer jag gör i föreställningen!

Annons

Efter skolan idag gick jag till Stockholms mysigaste café med min kyckling Sibel! Vi hade jätte mysigt och käkade deras goda kycklingsallad med avocado, feta och melon! Till salladen får man deras hembakta mörka bröd som kan vara det godaste jag smakat! Mums!


4 kommentarer till “BRA MEN TUNG DAG”

  1. Haha, men vad kul! 😀 Jag extrajobbar ju på det caféet! Café Birgers no 76, right? (kände igen salladen nämligen, hehe. Kul att ni gillar den iaf! 🙂 kram!

  2. Nämen AC! haha, världen är liten, min före-detta kurskamrat 😉

    Ja, tänkte att jag kände igen den salladen, den är så sjukt god! Speciellt kycklingen!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar