Annons
Annons


BRA & BILLIG MAT?


Svar på kommentar…

Hej Ida!
Din blogg är så otroligt inspirerande! :)
Jag försöker träna och hålla mig i form, men har lite svårt att motivation, inte minst till att ORKA äta rätt. och även svårt att få ekonomin att räcka till med hyra och bara studielån som inkomst! har du några tips på några billiga, nyttiga och goda recept eller bara råvaror? Det blir lätt att man tar en macka för att det är enkelt och hyfsat enkelt, men inte alls nyttigt eller speciellt gott! Haha, så ja! En liten hjälp på vägen skulle vara uppskattat.

Annons

TACK igen för en jättebra blogg! DU ÄR GRYM!
Mela

SVAR: Hej Mela! Jag förstår ditt problem. De billiga matvarorna är oftast de som innehåller mycket kolhydrater/socker och de bra proteinrika varorna är oftast väldigt dyra. Tips på bra och hyffsat billiga proteioner är Tonfisk, Makrill, kvarg, keso, ägg. Dessa tycker jag man kan komma långt på genom att göra omelett, fullkornspasta med tex 1 burk makrill ellr en tonfiskröra med krossade tomater, chili och vitlök. Sedan kan man alltid käka kvarg och keso till allt 🙂

Att handla på Lidel om man har någon sådan i närheten är också ett hett tips! Mina favoriter där är deras laxfile (den dyraste varianten är godast, 4st lax för 69kr), parmaskinka, mozarellaost, fetaost, kvarg (finns i 500g för typ 13 kr), yoghurt balandat med kvarg (super att ta med sig som mellanmål), naturella nötter mm.

Lycka till!

Lidels kvarg.

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar