Annons
Annons


BOVETEGRÖT OCH TRÄNING


IMG_8396.JPGSitter och äter bovetegröt (recept kommer i veckan) och laddar för ett Pole Dance pass på StudioDQ. Längtar! Igår var jag och körde ett skönt pass på gymmet. Började med mina squats i squatsprogrammet jag kör och sedan körde jag, marklyft och axlar.

Annons

Ett lagom söndagspass!

Eating buckwheat porridge (recipe later this week) and are soon going to StodioDQ for Pole Dance training, can’t wait! Yesterday I did a nice workout at the gym. Started with my squats in my squat routine and then I did deadlifts and shoulders. A perfect sunday workout!

GÅRDAGENS PASS: // YESTERDAYS WORKOUT:

Warm-up Power Walk incline 6% 10 min

10 squats 20kg X 2

2 squats 45kg X 6

2 deadlifts 60kg X 6

15 Back raises X 3

10/side Rotation cable cross  X 3

Superset: 10 Shoulder press 7kg/hand + 10 dumbbell side lateral lifts 4kg X 3

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar