Annons
Annons


BORT MED ALLA FÖRDOMAR


Ni som följer min blogg vet att jag är ett stort fan av Pole Dance. Det är så galet roligt och man blir så stark! Många förknippar Pole med något dåligt och det visar bara på brist av kunskap av vad Pole Träning egentligen är.

Annons

Jag skulle kalla det för ren styrketräning och konst. Går man på ett Pole Dance pass så förstår man att det inte handlar om något snuskigt utan om kroppskontroll och styrka. (Enda anledningen varför man tränar i shorts och topp är för att få fäste mot stången och är man nybörjare kan man ha linne och shorts om man vill.)

Den 7 december kommer jag tillsammans med YogoBe och StudioDQ ha en halvdag fylld med träningsinspiration. Är man sugen på att testa Pole Dance så är detta ett perfekt tillfälle. Att ha Yoga med under dagen är perfekt då min yogaträning verkligen har hjälpt mig både med styrka, kroppskontroll och smidighet för att förbättra mina resultat inom Pole Träningen.

Man behöver absolut inga förkunskaper utan bara ett härligt humör 🙂Ser verkligen fram emot denna dagen och att få hänga med er!

Finns några platser kvar och är ni intresserade kan ni anmäla er HÄR.

Mer info om dagen hittar ni HÄR

 För er som tidigare förknippat Pole med snuskigheter kan kolla på detta vackra klipp med duktiga Oona. 

 [youtube id=”YmjYAMF64cI”]

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar