Annons
Annons


BÖRJAR JAG BLI SJUK?


Fullspäckad dag som vanligt! Har precis kommit hem från ett möte. Känner mig lite hängig faktisk! Håller väl inte på att bli sjuk hoppas jag? Skulle egentligen inte vara så konstigt då jag träffat på över 200 elever de senaste 4 dagarna och jobbat pluggat och tränat i massor och sovit alldeles för lite. Dålig kombo det där!

Annons

Någon av er som är eller börjar bli sjuk?

Nu ska jag hugga in på min goda sallad med kräftstjärtar, feta, avokado och keso och sedan lägga mig i sängen och plugga.

2 kommentarer till “BÖRJAR JAG BLI SJUK?”

  1. Hej Ida!
    Jag har en fråga till dig! Vad brukar du äta som kvällsmål? Det är så att jag tränar ganska sent på kvällarna och hinner därför äta middag innan och måste det för att orka med! Men vill ändå äta något efter träningen, men på senare tid har det bara blivit kvarg och bär/frukt i brist på fantasi, men vad brukar du äta? Vore kul med lite tips 😉
    Tack för en helt underbar och inspirerande blogg! Kikar in på den varje dag för att hitta motivation och inspiration till träning och hälsa! TACK BRUDEN!
    KRAM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar