Annons
Annons


BOOTY & CORE – HOME WORKOUT


God morgon mina älsklingar och happy monday! Wohooo, äntligen dags för en ny underbar utmaning. Denna veckan har jag satt ihop ännu ett pass ni kan köra hemma och med fokus på rumpa och core. Ni behöver inga redskap så det passar perfekt att köra så här på semestern.

Annons

Jag utmanar er att köra passet nedan minst 4 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga era bilder med #wargpower på instgram. Vilka är på veckans utmaning? Wohoo nu kör vi! 🙂

//English: Good morning and happy monday! Wohoo it´s time for a new challenge and this week I´ve done a new home workout for leg and core. You do not need any equipment so no excuses! I challenge you to do the workout on the video below (eng sub) at least 4 times before the end of this week. Do not forget to hashtag #wargpower on intsgram. Who wants to join?! Let´s go! 🙂

Subscribe on my youtube channel HERE!

9 kommentarer till “BOOTY & CORE – HOME WORKOUT”

 1. Hej Ida! Tack för en grym och inspirerande blogg! Älskar även dina utmaningar 🙂 jag har en fråga gällande kost, typ;) jag råkade köpa fiberhavregryn istället för vanliga häromdagen. Vad är den största skillnaden, innehåller dem mer gluten än vanliga? Och vad är egentligen fiber? Kram Malin! 🙂

  1. Hej Malin och tack snälla 🙂 Det beror på vilka du köpt. Ofta är det att e har tillsatt typ vete eller havrekli och då kan det vara så att de innehåller mer gluten. Dock såg jag nu senast i affären att det kommit glutenfria fiberhavregryn. Fibrer är kolhydrater som kroppen inte kan bryta ner utan de går rakt igenom systemet. Kramis

 2. Hej! Har du något tips på hur man kan hålla träningsmotivationen uppe om man jobbar från 07 till 19 om dagarna? Dessutom jobbar jag ofta borta, så kan inte satsa pengar på ett gymkort. Sedan när man slutar för dagen, vill man ju hinna äta middag om man vill träna. Men det känns som att dagarna blir så sena. Först arbeta, sedan till boendet o äta middag, träna, duscha och blir precis klar till det är dags o sova. Man hinner ju lixom inte ens varva ner. O när man väl är ledig så kan man inte gå på gymmet eller andra gruppass för att man inte satsat på det där gymkortet. Det var det jag älskade att göra förut. Tacksam om du har några tips, för jag har svårt att hålla motivationen uppe när dagarna är sena, träningen känns som stress osv…
  Du har en riktigt bra blogg! ☺

  1. hej Emma! Jag förstår att det är svårt med så mycket jobb. Du hinner inte få in ett lunchpass 1 gång i veckan och sedan köra lördag och söndag? Det gjorde jag när jag jobbade som anställd och det var faktiskt väldigt skönt men då hade jag möjlighet att äta lunch vid skrivbordet sedan och det är ju kanske inte alls som har möjlighet till det. Annars skulle jag nog rekommender att satsa på hemmaträning. Nu under sommaren så reser jag mycket och kör då cirkelträning hemma med egen kroppsvikt och gummiband. Du hittar massa bra pass på min youtube http://youtube.com/idawarg

   Kramis

 3. Hej Ida.
  Älskar din blogg och dina hemmaträningar. Dock är jag på landet nu och kan inte kolla på yt(segt internet), så skulle du bra kunna skriva vilka övningar och ur många repetitioner! Tack:)

  1. hej Agnes!
   Jag fattar 🙂
   20 leg lifts
   20 one leg squats
   20 knees to chest
   20 cross leg lifts

   Har inga bilder på övningar men du kan se dem på min instagram ida.warg en snabbis 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar