Annons
Annons


BOOT CAMP DAY 1


boot-camp-5-ida-wargboot-camp-ida-wargboot-camp-4-ida-wargboot-camp-1-ida-warg

Hej mina älsklingar! Igår så körde jag första träningspasset med mina tjejer här nere och vi körde ett cirkelpass med styrka ben. Gick igenom teknik på alla övningar först och sedan körde de 4 svettiga varv.

Annons

Passet kan ni se nedan. Idag så ska jag filma och fota hela dagen och senare i eftermiddag så kommer jag köra ännu ett pass med dem, men idag blir det nog mer fokus på överkropp. Min egen träning vet jag inte riktigt om jag hinner med idag men hoppas på ett litet pass i alla fall. Ska ni träna idag? I så fall vad? Tell me 🙂 Puss, I

//English: Hi my sweeties! Yesterday I had my first workout with the girls. I did a circuit workout with strength for the lower body and they did 4 sweaty rounds. You can see the whole workout below. Today Im going to record more videos + shoot a lot and then have one more workout with the girls and today focus on the upper body. I don’t know if  have time to workout on my own but I hope. Are you going to work out today? Tell me? 🙂 Love, I

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar