Annons
Annons


BOOSTA DIG SJÄLV MED POSITIV ENERGI


Annons

Hej Ida!
Jag är en fjortonårig tjej som under den senaste tiden har jag haft lite dåligt med motivation och tid och därför har det varit svårt för mig att komma iväg och träna. Dessutom är det kallt och halt så jag vill helst inte ta en löptur, då jag är rädd för att springa vilse eller halka.
Jag är van vid att träna ungefär fem gånger i veckan och nu när jag inte alltid hinner med det ser jag min kropp på ett helt annorlunda sätt och jag har svårt att hålla mig från att tänka negativt om mig själv och om hur jag ser ut…
Vad tycker du jag ska göra? Hur blir jag av med tankarna och känner att jag duger även under en lugnare vecka? Och vad kan jag träna hemma en dag när jag har ont om tid?
Tack för en bra blogg! ♥

SVAR: Hej tjejen och tack för din kommentar 🙂

Jag tror att det är många som känner igen sig i dina tankar och det är så synd. Mitt bästa tips är att boosta sig själv med kärlek och positiva ord varje dag. Börja dagen med att kolla dig i spegeln och säg:

Jag är vacker.

Jag är smart.

jag har en stark och frisk kropp.

Jag är helt perfekt!

Det kanske låter löjligt men det hjälper verkligen 🙂 Ingen kan vara perfekt så bort med alla dumma tankar om dig själv och boosta med massa positivt!

Kan hålla med dig om att det inte är så lockande längre att gå ut i kylan och träna. Skulle verkligen rekommendera att köra cirkelpass med styrka hemma. Man kan utan redskap få till ett galet jobbigt och svettigt pass. jag har lagt ut flera på min youtubekanal och fler kommer. Här har du ett av dem…

[youtube id=”dLo5NBvFnQk”]

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar