Annons
Annons


BLI AV MED SÖTSUGET – TIPS


bli-av-med-sötsug

Hej mina finisar! Ni har koll på att jag laddar upp 1 video om dagen på min youtube va? Massa vloggar och annat ligger uppe som jag ej postat här på bloggen så glöm inte prenumerera –> HÄR. I alla fall så postade jag igår en video om att bli av med sötsuget.

Annons

Många av er har frågat om tips på det här i bloggen så här kommer videon –> Bli av med sötsuget!

6 kommentarer till “BLI AV MED SÖTSUGET – TIPS”

  1. Hej!
    Skulle du kunna visa dina bästa övningar för höftböjaren. Jag har väldigt stel höftböjare och skulle vilja få den mer elastisk. Kramis <3

  2. Hej Ida! Jag har funderat på att beställa vitaminer från din webbsida men jag har sett att de flesta innehåller ganska mycket mer än vad som behövs enligt RDI. Dessutom är dem flesta dyrare än de som finns på t.ex apoteket, vilket jag kan förstå till viss del då de är vegetabiliska och har en aning bättre innehåll. Men blir det inte ganska mycket pengar i onödan när kroppen ändå inte kan tillgodose allting? Det är absolut inget illa menat utan undrar om det finns någon anledning till det höga innehållet av ämnena, annars känner nog jag personligen att jag hellre köper billigare tillskott om det är så att jag ändå bara kommer kissa ut hälften typ 😛 För övrigt gillar jag hemsidan och som sagt vore bra att veta om det finns någon anledning för jag är inte superinsatt:)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar