Annons
Annons


BLI AV MED SOCKERBEROENDET


Svar på kommentar…

Hej Ida!

Jag har ett dilemma.. Jag älskar att äta, speciellt onyttiga saker.
Detta blir ju inte så bra i längden då jag ba känner mig helt slö och illamående av allt fett och socker. Men jag har läst lite varstans att man t.ex. kan byta ut socker mot sukrin, mandelmjöl mot vanligt mjöl osv. Blir det nyttigare då? Lr skall man försöka skippa godsakerna helt?

Annons

Keep up the good work ;)

SVAR: Jag förstår ditt problem och om jag var du skulle jag skippa godsakerna helt och försöka bli av med sockerberoendet! När man precis ska sluta med socker skulle jag undvika alla snabba kolhydrater som tex. vitt bröd, pasta, frukt, frukostflingor, sylt, bullar, kakor, glass, godis, juice, sockrade yoghurtar, snabbmat mm och även saker med sötningsmedel i eftersom det triggar igång sötsuget.

När man sedan efter några veckor blivit av med sockerberoendet så kan man börja äta naturligt söta saker som tex. frukt och även kanske baka saker med ”nyttigare” varianter som ingridienser. Ju naturligare råvaror man använder desto bättre 🙂

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar