Annons
Annons


BLÅ/GRÖN SAMMETSSOFFA


♥ Inlägg i samarbete med The Sofa Store ♥

blagron-soffa-andrewfatolj-sammet-blagron

God morgon vänner! Nu är målningen i full gång i vår lägenhet och jag är såååå spänd på resultatet. har även börjat beställa hem möbler mm och kan fortfarande inte förstå att jag som älskar vitt har beställt hem soffan och fåtöljen ovan. Jag är ju helt kär i den blå/gröna sammetssoffan som Gina Tricot har på sitt huvudkontor (precis som alla andra som kommer in där blir) och har sedan jag såg den velat ha en blå/grön sammetsoffa. Jag tvekade in i sida sekund på att ta en vit soffa istället men tillslut blev det både soffan och fåtöljen ovan.

Annons

Vad tycker ni? Blir det för mycket att ha både soffa och fåtölj bredvid varandra i samma färg? Om det inte passar bredvid varandra så tar jag bara fåtöljen i ett annat rum. Jag älskar både soffan och fåtöljen och ni kan hitta båda på The Sofa Store. De hade så många fina olika soffor så det var svårt att välja men det känns både kul och spännande för mig som är sååå feg för färger att nu ha en blå/grön soffa. haha.

skarmavbild-2017-03-07-kl-14-38-43

Eftersom jag även har fått dille på ananas så var jag bara tvungen att beställa denna också. Jag letar också efter en tavla/poster med ananas på så vet ni någon snygg så tipsa gärna 🙂 Puss, I

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar