Annons
Annons


BIT IHOP ELLER BRYT IHOP?!


Innan lunchen så hade jag en sådan där jobbig känsla som man bara kan få innan det är dags för benpass! Drog mig lite längre än vanligt men fick push av min chef som sa ”Bit ihop eller bryt ihop!”. Haha fantastiskt att ha en egen PT på jobbet! Så med de orden fick jag extra energi och skuttade iväg till ben/rumpträningsfesten som bjöd på utfall, marklyft, höftlyft med vikt, 6 set benpress 120kg och avslutade med enbensbencurl maskin.

Nu efteråt känns det bara så där underbart som det kan kännas av ett riktigt benpass! Tack Lotta för pushen! 🙂

1. Innan passet. // 2. I väntan på nästa set bepress. dags att byta mina favoritpumaskor 🙁 Buuu! // 3. Är det ok att både bita och bryta ihop när man kör ben? 😀

Annons
5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar