Annons
Annons


BILDER, VIDEO OCH RESULTAT FRÅN GÅRDAGENS LOPP


Nike-Womans-run-10knike-womans-run-2015-nike-run-2015nike-runnike-womans-run

Alltså tack alla fina ni för lyckoönskningar och pepp inför loppet! Har varit väldigt nervös innan både för om jag skulle orka, om min kropp skulle hålla (eftersom jag inte är så van att springa så får jag ont vid längre sträckor i höft och knä), om jag skulle få astmaattack eller att vistas i så stor folkmassa då jag kan få lite lätt panik av det.

Annons

Men i alla fall så var jag hur lugn som helst och ja hade hur kul som helst! Wohoo vilken fantastisk kväll!

Eftersom det här var mitt första lopp och faktiskt första gången någonsin jag springer en mil utomhus så hade jag endast som mål att ta mig runt. Loppet började i lugnt tempo och jag joggade på i skönt tempo då man egentligen inte hade något val då det var så trångt. MEN när jag kommit 5 km och såg att det hade tagit 30min kom tävlingsmänniskan fram och jag fick för mig att jag var tvungen att komma i mål innan timmen så jag började spurta på. Folk började bli trötta och det blev lättare att springa om. Jag kände mig sjukt stark och bara öste på och det var inte ens jobbit för ens jag kom till 8km och jag ökade ännu mer. Då började blodsmaken komma men det var bara härligt! SLUTSPURTEN! Wohoo. Jag hade sjukt ont i både höft och knä men va fan, det var inte långt kvar och jag fick sådan energi av alla andra som sprang och alla som hejade att jag bara njöt! Hade ingen koll på klockan alls men kom i mål på 52 min och 17 s. VA?! Herregud, det var LÅNGT över mina förväntningar! Det betyder alltså att jag typ sprang de sista 5km på typ 23-24 minuter. Haha, jesus!

Under loppet så lyckades jag även snapchata (knäpp som jag är) och klippte ihop en liten film till er som ni kan se ovan. Sjukt dålig kvalite, men som sagt det är med mobilen och från snapchat så vad mer kan man begära? 😀 Grymt jobbat alla i mitt #teamstadium och alla andra som sprang igår! Puss, I

//English: Post about yesterdays race. Sorry, use google translate for this one. <3

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar