Annons
Annons


BILDER UR MIN IPHONE DE SENASTE DAGARNA


Förutom begravningen så har vi haft det så mysigt i helgen hemma hos mamma och pappa. De har ju byggt upp ett helt nytt hus ute på deras udde och flyttat dit ut nu så det är helt magiskt att vara där. När dessutom vädret varit på topp och man har kunnat bada, sola och grilla så har det ju varit en dröm! Tror vi grillade varje kväll!

Annons

Det är ju lite ont om gym där ute på udden så har istället tagit långa promenader varje dag. Men kan säga att det varit som ett träningspass för mig. Att gå snabba promenader är inte helt lätt längre utan typ lika jobbigt som ett lätt löppass brukar vara. Haha. Så andfådd!

I vårt förra hus hade mamma typ planterat blommor på varenda centimeter i trädgården. Hon är nu på god väg här ute på udden. Dock så har hon lite mer yta här så får se hur många år det tar innan det är en stor blomstrande trädgård på hela udden? Haha. Hon borde typ öppna utställning här sedan för hon är så duktig på blommor.

Så mysigt att min älskade man var med hela helgen och stöttade mig ♥

Jag och mini låg även en stund på bryggan och solade men vågade inte ligga för länge då jag hört att man kan få pigmentfläckar?

Största cravingsen under helgen har definitivt varit färsk frukt och bär och då gärna alla former av melon och jordgubbar.

Lillebror Linus och Alex njuter av solen.

När vi kom hem från Stockholm låg denna fina målning av Minis Ultraljudsbild innanför dörren. Tack snälla Emily Wiklund @alohaillustrations för denna fina gåva. Måste hitta en fin ram att sätta den i nu.

Blev firad av Mini och Alex på morsdag. Alltså hur gulligt, 100 rosor + en massage! Blev så himla glad! Längtar tills nästa år då jag har min lille man här.

Har även hunnit med en sväng till gymmet för ett benpass sedan jag kom hem. Så skönt men oj vilken träningsvärk. Har även fått rejält ont i ryggen och vet inte om det kan vara foglossning? Hmm. Hoppas det går bort av massagen jag ska på imorgon annars måste jag börja ta det lite lugnare med vikterna.

Blev brutalt sugen på hummus igår så var tvungen att slänga ihop en egen. SÅÅÅÅ GOTT! Ni hittar receptet här!

 

 

11 kommentarer till “BILDER UR MIN IPHONE DE SENASTE DAGARNA”

 1. Ja det stämmer men man kan nog få pigmentfläckar ändå av själva graviditeten. Vet flera som fått det. I ansiktet.

 2. Alltså åh vad fint det ser ut att vara hos din mamma och pappa, så mysigt!! Ska bli spännande att få följa din mamma-resa. Kram<3

 3. Hej Ida! Nu är det ju oklart om det är foglossningen du känner av eller ryggsmärta, men eftersom bäckenet hänger ihop med ryggrad o vice versa kommer här några allmänna tips till gravida kvinnor och ffa för att förhindra smärta av foglossning.

  Undvik att belasta bäckenet ojämnt och se om det blir bättre. Många kvinnor med foglossningssmärta blir hjälpta av att bara sluta gå i trappor. Gör inte träningsövningar som belastar ojämnt utan träna hellre med tyngre vikt men jämnt belastning, dvs för inte enbenta rörelser eller enbenta bäckenlyft. Undvik trappor och ta hiss när du har möjlighet. Undvik också övningar med benen brett isär reciprokt, dvs utfall eftersom det också belasta bäckenet ojämnt.

 4. Tänkte svara på det du frågade i din senaste GVFVvlogg.
  Jag födde min son i v 40+2 dvs tre dagar efter bf. Förlossningen startade bf+2 men han föddes tidigt på morgonen bf+3. Jag fick en stor bebis 4205 gr och 54 cm så han kunde inte ha strl 50. Vissa 50/56 kunde han ha från början men annars så var det 56 som gällde. Vänta och se hur stor er bebis är innan du köper på dig mer i strl 50 är mitt råd. Men det är väldigt olika såklart. En tjejkompis till mig fick en dotter och hon är en månad och kan fortfarande ha strl 56. Det är så kul att följa dig! Hittade dig pga graviditeten och lyssnar nu även på Sånt är livet och nått avsnitt av Framgångspodden. Ni gör det så bra!

 5. Mina foglossning började i ryggen, så ta det lite vackert om det skulle vara det. Bra att du är försiktig! Jag hade känningar redan från v 8 och sedan sa det bara smack över en natt i v 22 tyvärr 🙁 Hoppas det inte blir värre för dig 🙂

 6. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Vilken natur det ser ut att vara där :). Så himla fint 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar