Annons
Annons


BILDER FRÅN SENASTE DAGARNA


Hej älsklingar! Först vill jag bara säga tack för all feedback på inlägget igår. Så bra för mig att få veta att no vill ha kvar träning och att ni uppskattar passen.

Har ju även utlovat mer vardagsinlägg och här kommer mina senaste dagar i bilder och text…

Annons

Just nu är jag inte tokpeppad på frukost vilket är så tråkigt då det innan graviditet var mitt bästa mål. Det enda jag får ner på morgonen nu är gröt med massa havssalt toppat med banan och lingon. Har testat smoothie några gånger men mår så illa av det tyvärr. Längtar tills jag får tillbaka morgonaptiten.

Här är en lycklig tjej efter en magisk gravidmassage på Spa By Us. Alltsåååå så skönt! Bara att få ligga på mage är ju magiskt! Haha. Har bokat en till nu på lördag för jag tycker jag är så värd det 😀

Sedan jag blev gravid har jag återfunnit min kärlek till sallad. Innan så hade jag tröttnat och kände i stort sett aldrig för det. Jag börjar fundera på om det har med kroppstemperaturen att göra? Innan så frös jag alltid och ville alltid ha varm mat som grytor, pasta eller soppa och jag drack även alltid varmt vatten eller te. Men nu är jag mest sugen på sallad, kall juice, fruktsallad och dricker alltid iskallt vatten. Som gravid har man ju högre temeratur i kroppen så börjar undra om det kan vara därför?

Hängde med min älskade barndomsvän Alexandra som även hon väntar en liten Mini. Helt galet att vi hängt tillsammans sedan vi var 12 år, tävlat ihop som par och varit som syskon i många år och nu står vi här ihop med varsin kula. Att vänta barn samma år som sina vänner är så magiskt. Jag är i vecka 28 och hon i vecka 19 så vi är inte långt från varandra ♥

Efter många timmar spenderandes utomhus i parken i söndags så var jag HELT DÖD! Tror jag fick en pollenchock. Så från kl 18 låg jag i soffan och rörde inte ett finger. Eller jo jag gick mellan soffan och kylskåpet och hämtade mat typ 5 gånger 😀

Avslutar med dessa 2 bilder som beskriver min glädje och tacksamhet över att kunna/orka träna. Trots sjukt mycket pollenallergi så mår jag tipptopp och är pepp på att hålla igång min kropp så jag orkar bära magen resten av graviditeten. Önskar att jag orkar träna hela vägen fram men vet att det inte är någon självklarhet.

7 kommentarer till “BILDER FRÅN SENASTE DAGARNA”

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Åh så roligt med en kompis som också är gravid :). Då har ni nog massor att prata om :). När jag var gravid vid 19/20 så hade jag ingen som var det. Var rätt ensamt, men hittade vänner genom LunarStorm som jag faktiskt har kontakt med än idag :).

  Tänkte på det med frukost, du kan inte testa att lägga i färskfrukt i den då? Det gör jag varje morgon, provar lite nytt. Idag gjorde jag en gröt på: havregryn, chiafrön, psylliumfrön och sönderklippta katrinplommon. Kryddade med nejlika, kanel och kardemumma (2 dl vatten i), lät det stå över natten. Kokade upp på morgonen, och serverade med färska jordgubbar och satsumas, samt mandelmjölk :). Kan absolut rekommenderas, det var jättegott :D.

 2. Hej. Jag är också gravid och har beräknat 2 veckor efter dej. Tycker det är roligt att följa med hur du mår.
  Jag är inte vegetarian men nu när jag är gravid klarar jag inte av att äta kött, och undrar därför om du kan tipsa om några enkla vegetariska rätter, gjorda på bönor eller linser. Och annan mat som är bra att äta när man är gravid och inte från protein från kött.
  Tack på förhand! 🙂

 3. Har aldrig riktigt gillat dig men har nu börjat ändra uppfattning & tycker du är hel grym 👌🏼 Jag önskar att jag kunde hålla igång lika mycket som du under min graviditet (v 32 den 12/5)

  1. Haha vilken tur att du fått en annan uppfattning 🙂 Det glädjer mig. Stort grattis till graviditeten! Så spännande tid vi har framför oss <3 Bra att du lyssnar på kroppen. Man kan börja röra på sig efter Mini har kommit istället 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar