Annons
Annons


BILDER FRÅN MIN MOBIL SENASTE DAGARNA


God morgon vänner från mig och kulan! Hoppas ni har sova gott. Själv vill jag inte påstå att jag sover så bra nu för tiden, eller när jag sover så sover jag ok men jag vakar ju typ 5-6 gånger per natt och går upp och kissar. Så störande! Denna vecka blir det ingen veckouppdatering då det blir lite av en ”semester”. Kommer fota med Lisa idag och sedan ska vi antagligen åka till Åmål (även Lisa) för att fota och sedan stanna där och jobba där från resten av veckan. Ska bli så himla fint väder så mycket skönare att hänga där nere 🙂

Annons

Måste visa er vad en följare skickat till mig. Jag bara älskar de här illustrationerna på mig och Alex. SÅ himla duktig! Ni hittar henne på Instagram som @by.dorm. WOW säger jag bara vilka mästerverk hon skapat!

I lördags kom världens bästa man hem på morgonen med rosa rosor på vår ”vecka 37-dag”. Hur gullig är han? Fick även en ny resväska i present.

Har kört 2 pass på gymmet under helgen vilket jag är så stolt över. Det är tungt att ta sig dit och är nu väldigt begränsad i vilka övningar jag kan göra då många av dem gör att jag får väldigt ont i rygg/höft = triggar igång foglossningen. Men jag lyckades få ihop ett benpass och ett överkroppspass och det känns så himla bra! Jag mår så mycket bättre av att röra på mig och är väldigt tacksam att jag så här sent in i graviditeten fortfarande både kan och orkar!

Nej nu ska jag sätta fart och fixa mig för dagens jobb! Puss, I

 

10 kommentarer till “BILDER FRÅN MIN MOBIL SENASTE DAGARNA”

  1. Hej. Tänkte bara kolla om ni har ett Vedum kök, det såg änna ut som det. Isåfall undrar jag vad det är för färg? Vi ska välja Vedum kök till vår lägenhet men vet inte vilken grå färg vi vill ha! Den färg ni har är så snygg och inte alls för mörk. Upplever ni färgen på luckorna som varm grå eller kall grå?

  2. Hej! Du är så himla inspirerande på alla olika plan.
    Tänkte fråga dig vart du har köpt dina gummiband som du använde i en vlogg när du tränade hos dina föräldrar?

    Ha det bäst ❤️
    Kram Rebecka

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar