Annons
Annons


BIKRAM YOGA


 Igår var jag och min pojkvän på Bikram Yoga. Jag brukar försöka gå på det några gånger om året för att få igång cirkulation och stretcha ut. Jag är en väldigt väldigt kall person som alltid fryser och min kropp och leder mår inte bra i det svenska klimatet.

Annons

jag känner mig liksom rostig i lederna. När jag kör bikram så känner jag verkligen hur min kropp trivs att röra sig i varmare temperatur och hur bra den mår av det. UNDERBART! När man märker det börjar jag verkligen på allvar att fundera på att flytta till varmare breddgrader.

Men i alla fall så var gårdagens bikram riktigt härlig och jag kände mig otroligt stark. Så skönt att få svettas ut ordentligt och det känns som en riktig detox 🙂

Har ni testat bikram någon gång?

English: Yesterday me and my boyfriend went to Bikram Yoga. Love it and it feels so good to sweat out, almost like a detox. Usually I try to go to bikram a few times a year in order to stretch out. My body dont like the cold swedish climate and I really feel how much my body like to move around in the warm temperature. Have you ever tried Bikram Yoga?

 

Me and my love <3

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar