Annons
Annons


BIKRAM YOGA


Har haft en heldag tillsammans med mitt hjärta för första gången detta året. Har verkligen haft en perfekt dag med en lååång promenad i det soliga, vackra vitervädret och sedan har vi varit och tränat Bikram Yoga. Tyvärr så fick jag avbryta efter 1 timme och 15 min eftersom jag fick hjärtklappning. Trodde jag var frisk men är tydligen inte 100% frisk ännu. Hade det varit för några år sedan hade jag fortsatt tills jag klappade ihop där inne, men nu så lyssnade jag på kroppen och avbröt de sista 15 minutrarna. Men det gjorde inget då jag känt att jag fått ut det mesta av passet redan.

BikramYoga har verkligen blivit superpopulärt de senaste åren och det kan jag förstå. Man gör yogapositioner i över 40 graders värme i hela 1,5 timme och det är så sjukt jobbigt men så skönt efteråt. Spänningar släpper, kroppen känns mjuk och rörlig och man känner sig fräsch efter att ha svettats ut flera liter. Underbart!

Där emot är inte bikram något jag skulle vilja gå på varje vecka då jag redan är väldigt rörlig och behöver lägga mer fokus på styrka. Men  1 gång i månaden eller varannan månad ska jag försöka gå på bikram för att stretcha ut de värsta spänningarna.

Annons

Har ni testat bikram någon gång? Vad tycker ni?

En svettig Ida efter dagens pass.

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar