Annons
Annons


BIGGEST LOOSER


IMG_6173.JPGIMG_6174.JPGIMG_6176.JPGIMG_6177.JPGIMG_6175.JPG

Vänner jag är så peppad för idag drar ett av mina favoritprogram igång och det är nämligen Biggest Loser (länk!). Kommer ihåg att jag började kolla på det redan de första avsnitten av det amerikanska programmet för många år sedan och jag grät ALLTID när jag kollade på det! Jag kan verkligen inte hålla tillbaka tårarna när jag ser hur lyckliga personerna blir bara av att göra små framsteg i sin hälsoresa. När de klarar av en övning de aldrig gjort tidigare eller för första gången klarar av att jogga en kort bit. Hur coolt är inte det?

Annons

Jag har ju själv jobbat som PT i flera år och kan relatera till mina egna klienter. Man kan tro att mycket på TV:n ofta är fake men jag lovar att det är mycket känslor som sker i kroppen under sin hälsoresa som man som både PT och klient blir väldigt berörd av. Gud jag får gåshud nu när jag tänker på det! Jag vet hur svårt det kan vara för många som det gått för långt för att ta tag i hälsan och ofta ligger det mycket mer bakom än ”dålig karaktär”. Men programmet visar verkligen att det går om man bara vill och får rätt hjälp.

Jag har fått en tjuvkik på kvällens program och i den nya säsongen så kommer deltagarna att tävla i par och det kommer bli blod, svett och tårar minst sagt! Ser verkligen fram emot att följa denna säsongen och jag kommer sitta bänkad! 🙂

Det kommer gå på 7:an måndagar och tisdagar kl 21.00. Redan nu kan du anta Biggest Loser Challenge (länk!) ett träningsprogram som rullar under hela säsongen. Programmet kommer kan du så klart se när du vill på TV4Play (länk!) efter klockan 21:00 ikväll kommer de börja släppas där också.

(Samarbete med Sjuan)

 

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar