Annons
Annons


BIGGEST LOOSER 2014


SAMARBETE MED SJUAN. 

Ikväll är det premiär för svenska Biggest Looser på sjuan kl 21.00. På den tiden jag ägde en TV kollade jag alltid på den amerikanska versionen och började alltid gråta. Haha. Den svenska har jag aldrig sett men nu kommer jag följa det på webTV.

Annons

Någon av er som ska se?

”Bort med skräpmat och ohälsosamma, stillasittande vanor. Fjorton modiga deltagare har antagit Biggest loser-utmaningen. Det blir många timmar av träning och förändring av kost och livsstil. Deltagarnas största utmaning är att jobba med sig själva och sin självkänsla.”

Mer info om programmet hittar ni här.

20140331-154658.jpg

 

6 kommentarer till “BIGGEST LOOSER 2014”

  1. Aldrig följt den amerikanska versionen för vi har aldrig haft kanalerna det gått på. Men följde andra svenska säsongen på fyran. Sen tyckte jag det var jävligt dumt att flytta det till sjuan som jag inte har (och att betala ett helt kanalpaket för att se ett program är bara dumt). Men följde förra säsongen på play och kommer göra det denna gången oxå. Alltid roligt att se hur de kan förändras på den korta tiden de är där. Och finalen är alltid så häftig! =)

    1. Jaa tur att Play finns så man kan se det på weben när man vill. Hade inte det funnits hade inte jag kunnat kolla på något 😀

  2. Jag älskar den serien, har kollat på den amerikanska versionen läääänge, Bob och Jillian är ju bara bäst! Men jag gillar den svenska versionen också, speciellt förra säsongen. Följer fortfarande vissa av de deltagarna på Instagram tycker dom är grym inspiration! Även om det inte handlar om viktnedgång för mig så är det inspirerande att se människor som når sitt mål!

  3. Hej Ida! Brukar vanligtvis inte kommentera bloggar osv osv. Men såg att du svarade på massa kommentarer så tänkte chansa på att ställa en fråga ändå 😉 de e så att jag för ca ett år sen sprang mycket och har sen ett bra tag sedan slutat med det, och på senare tid har det framförallt varit mycket styrketräning och spinning och nu när våren är här och det är perfekt springväder tänkte jag dra igång löpningen igen så drog ut och sprang, men när jag körde intervaller så drog BÅDA mina baksidor ihop sig och det gjorde typ ”skrikande ont”. det var bara när jag sprang fort, kunde alltså jogga som vanligt… Både före och efter, men så fort jag skulle springa snabbare så gjorde det ont. Vet inte om det är en sträckning, bristning, kramp… Vet helt enkelt inte vad det är och vad som bör göras?? Just nu (ca 5h senare) är det varmt på baksidorna…. Jag vill verkligen träna och vet inte om jag kan klara av att avstå från det en längre tid… Skulle va tacksam för svar på vad det är, vad jag kan göra för att det ska läka snabbare, och hur jag kan undvika att sånt ska hända igen… Kram!

    1. Hej Tina och tack för din kommentar! Det kan vara en sträckning du fått så jag rekommenderar att söka upp en sjukgymnast så fort du kan som kan ställa en diagnos och hjälpa dig med övningar och behandling. När kroppen inte är van vid löpning och den belstning det ger så får man inte gå ut för hårt. Bäst är att trappa upp med lugna itnervaller. Kolla in mitt 10v långa löpschema WARGRUN (du hitter den under kategorier under headern). Det är ett skonsamt löpschema som hjälper dig komma igång med löpningen på 10 v 🙂 Lycka till kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar