Annons
Annons


BICEPS, LÖPNING & BASTU


Eftersom jag satt hos läkaren hela balettlektionen så blev det endast gymträning idag. Haha eller endast och endast! Körde först ett PT pass med Jocke då vi tränade mina små kulor på armarna, alltså biceps. Kommer nog ha en redig träningvärk imorgon efter de excentriska övningarna.

Annons

Dansare som jag är ler jag alltid när det blir jobbigt! Idag när Jocke skulle ta bloggbild fick jag inte le för honom utan istället försöka uttrycka hur jobbigt jag tyckte det var. Hmm, hur tycker ni jag lyckades med det? …

Haha jag bjuder på denna bilden med mosade tuttar och hemskt face 😀

Hittade ett par trevliga ringar att leka i på gymmet 😀

Efter PT-passet så bestämde jag mig för att jogga lite lätt i 10 min men det slutade med att jag sprang drygt en halvmil! Blir alltid så taggad av alla siffror på löpbandet och ökar hela tiden mina mål 😀

Efter träningen tog jag en lång dusch och drack sedan en god proteinshake i bastun. Helt underbart! Ska försöka göra detta varje fredag för min kropp mår bra av bastu 🙂

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar