Annons
Annons


BEST START OF THE DAY


IMG_8435.JPGIMG_8405.JPGIMG_8423.JPGIMG_8432-0.jpg

God kväll mina älsklingar! Hur härligt ser det inte ut att vara? Vi börjar varje morgon här med 1,5 timmes yoga på terassen följt av magisk frukost från Living Juices. Jag skulle vilja ta med mig den juicebaren hem till Sverige för det finns ingen som är i närheten så bra! Längtar tills imorgon för då har jag beställt deras glutefria bananbröd till min smoothie och det är HEAVEN! Receptet är hemligt men ska verkligen försöka flirta till mig det innan vi åker hem för det är så magiskt! Nej nu ska jag fixa mig och gå och lägga mig för vi ligger ju 5 timmar före i tiden så klockan är 23 här och ska upp om 8 timmar och ha yoga. Ha en fin kväll finisar! ♥ Puss, I

Annons

//English: Good evening, my darlings! How beautiful does it look? We start every morning here with a 1.5 hour yoga on the terrace followed by magical breakfast from Living Juices. I would like to take the juice bar with me back to Sweden because there’s no one near as good! Cant wait until tomorrow when I have ordered their glutefria banana bread to my green smoothie. The recipe is secret but will certainly try to fix it before we go home because it’s so magical! Now it´s bed time because we are five hours ahead of time so the clock is 23.00 here and we are having yoga about 8 hours. Have a nice evening sweeties! Love, I

2 kommentarer | Translate


Annons




Laddar