Annons
Annons


BEST AB EXERCISE // BÄSTA MAGÖVNINGEN


magövning-ida-warg-boll magövning-ida-wargHär kommer min absoluta favoritövning för magen, crunch på bosu boll. Det funkar även att göra med en foam roller istället för halvboll.

Gör så här: Ligg med bollen/rullen i svanken. Gör en crunch och tänk att revbenen ska möta pubisbenet så att du ”juckar” bäckenet.

Annons

Jag brukar köra 20 X 3. Happy workout, I 🙂

//English: Here is my favorite exercise for the stomach, crunch on a half ball. You can also do it with a foam roller.  Put the half ball/roller in your lower back and do a crunch and think that your ribs meet the pubic bone. I use to do 20 X 3. Happy workout, I 🙂

 

6 kommentarer till “BEST AB EXERCISE // BÄSTA MAGÖVNINGEN”

 1. ”..Det är dessa saker som bevisar för en att ingen är perfekt men att man är perfekt på sin egna lilla vis. Man är perfekt för varandra. Han är perfekt för mig. Men vi alla har brister, inte minst jag. Men alla kan göra bättre ifrån sig mesta stunder, alla kan bli accepterade för den man är och detta är det viktiga”

  LÄS MER OM HUR VÅRA BRISTER GÖR OSS VACKRA HÄR – http://nouw.com/hanshen/nar-bristerna-gor-oss-vackra-18243234

 2. Har du testat med en sån liten liten boll som används i pilates? kan berätta att den känns ganska fort i magen 🙂

 3. Visst är det så att de som fött barn inte ska göra situps? vet att Olga Rönnberg förespråkar plankor…va säger du om detta Ida?

 4. Hej!

  Bra övning testade nyss 🙂
  Men på den engelska översättningen kunde du inte avslutar med glad träning eftersom du på den svenska versionen avslutar på engelska 🙂

  Trevlig helg

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar