Annons
Annons


BESÖK I NYHETSMORGON


IMG_7005.JPGIMG_7006.JPG

Det blev verkligen inget långt party igår då jag skulle upp 5.00 idag för att åka och medverka i Nyhetsmorgon tillsammans med Daniel Paris för att prata om Finest Awards. Även om det var sjukt tidigt så gav det mig energi då både Daniel, Jenny och Steffo sprider sådan positiv energi. Vilka fantastiska människor! Älskar verkligen att kolla på Nyhetsmorgon när Jenny och Steffo håller i det och de var lika trevliga och fina som man upplever dem genom TV om inte ännu bättre. Det gör mig så glad då det faktiskt oftast tyvärr är värt om. Daniel är också en fantastisk människa och vi stannade kvar efter och fikade lite, vilket var så mysigt!

Annons

Nu ska jag få i mig lite lunch och sedan blir det poddinspelning med Viktor! Yeey så kul! Vill ni se klippet från Nyhetsmorgon imorse kan ni göra det –> HÄR ♥

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar