Annons
Annons


BESÖK I NYHETSMORGON


IMG_7005.JPGIMG_7006.JPG

Det blev verkligen inget långt party igår då jag skulle upp 5.00 idag för att åka och medverka i Nyhetsmorgon tillsammans med Daniel Paris för att prata om Finest Awards. Även om det var sjukt tidigt så gav det mig energi då både Daniel, Jenny och Steffo sprider sådan positiv energi. Vilka fantastiska människor! Älskar verkligen att kolla på Nyhetsmorgon när Jenny och Steffo håller i det och de var lika trevliga och fina som man upplever dem genom TV om inte ännu bättre. Det gör mig så glad då det faktiskt oftast tyvärr är värt om. Daniel är också en fantastisk människa och vi stannade kvar efter och fikade lite, vilket var så mysigt!

Annons

Nu ska jag få i mig lite lunch och sedan blir det poddinspelning med Viktor! Yeey så kul! Vill ni se klippet från Nyhetsmorgon imorse kan ni göra det –> HÄR ♥

9 kommentarer till “BESÖK I NYHETSMORGON”

 1. Grattis till priset! Kollade på Nyhetsmorgon, tyckte det var så roligt också att du trodde han menade tryffel som i chokladtryfflar haha:)

 2. Hej Ida! Grattis till priset, du förtjänade det verkligen då du är en stor inspirationskälla för mig 🙂
  Jag vet att du har skrivit och fått mycket frågor tidigare om proteinpulver etc etc, jag tar proteinpulver idag, dock är de fullproppade med sötningsmedel (i alla fall enligt smaken). Jag ska börja en sockerdetox, där jag ska äta vegetariskt och så REN mat som möjligt. Undvika så mycket E-ämnen som möjligt. Jag har kollat upp de proteinpulver som du tipsat om tidigare, men jag är ändå tveksam, smakar de mycket? Jag vill ha ett naturligt proteinpulver, som inte smakar nånting, inte nötigt, inte gräs, inte sötningsmedel, inte vanilj/choklad etc. Bara något man kan blanda med vad som helst utan att det smakar något/eller så lite som möjligt. Vet du om det finns något sådant?

  Tack för en kanonblogg!

  Kram Sabina

 3. Måste bara säga att du verkar vara världens gulligaste, härligaste tjej! Stor kram och fortsatt lycka i livet!

 4. Hej Ida, ska väl börja med ett stort grattis till vinsten, det är du verkligen värd! Och det är fantastiskt att du alltid engagerar dig i våra (dina läsares) liv och hjälper till med att svara på frågor och ge tips, grymt!

  Nu till min fundering hehe. I slutet av innebandyträningen i måndags, verkligen i sista bytet, högg det till i mitt högra ben, typ på baksidan/utsidan av rumpan och det sträckte sig svagt ner mot knäet på baksidan av benet och svagt upp mot ländryggen. Nu några dagar senare har jag fortfarande ont. Det känns som att det sitter inuti, jag kan alltså inte provocera fram smärtan genom att klämma på musklerna runt omkring. Det bästa sättet att beskriva exakt var det för ont: när jag ställer mig på mitt onda ben och sträcker det andra benet rakt bakåt och lutar överkroppen svagt framåt – smärtan känns i de musklerna/lederna som spänns då.

  Kan det vara någon inre muskel som sträckts? Någon nerv i kläm? Det blixtrar till i vissa lägen när jag går, ibland är det en molande smärta som kan hålla i sig några minuter och det känns som sagt när jag lägger tyngden på benet och sträcker det andra benet bak.

  Hur lång tid ska jag ha ont för att kolla upp det? Och vem ska jag i så fall ta kontakt med? Lite flummig och rörig fråga men du kanske har någon lite idé eller aning om vad det kan röra sig om

  Kram!

 5. Grattis till vinsten! 🙂 superbra podd som du och Viktor har förresten!
  Jag behöver lite tips och pepp! Jag har hållt på med poledance senaste två åren och har tränat mycket hela mitt liv. För 4-5 veckor sedan skadade jag höften på poledancen och det gick så illa att muskeln fick en reva i sig. Den revan ledde till en inflammation i muskeln som nu har spridit sig. Går på rehabbehandling och får medicin mot inflammationen. Rehabbehandlingen går sakta, men säkert framåt. Prognosen är dock att jag kommer vara väldigt fysiskt begränsad i några månader till. Det är väldigt psykiskt påfrestande att vara så fysiskt begränsad. Kan gå på promenad i några minuter (kommer cirka 200 meter) sen gör det ont och jag måste vila. Jag har fått tillstånd av läkare att testa att promenera, men bara så länge det inte gör ont och det gör ont ganska snabbt så kommer inte så långt. Får dessutom styrketräna axlar, bröst och armar vilket jag har gjort nu sedan skadan skedde. Jag börjar dock verkligen tappa motivationen till den styrketräningen för det blir så enformigt och tråkigt i längden. Saknar dansen, saknar att kunna springa, saknar yoga och saknar att kunna styrketräna hela kroppen. Men jag vill verkligen inte riskera att förstöra läkningen för höften. Läkaren har sagt att det finns risk att muskeln kan slitas av och måste sys ihop om jag inte vilar vilket jag verkligen inte vill. Jättelång text, men jag undrar egentligen bara om du har något tips på hur jag mentalt ska ta mig igenom det här? Är väldigt påfrestande för psyket att knappt kunna vara fysiskt aktiv överhuvudtaget. Skulle bli så tacksam för tips och pepp <3
  Kram

 6. Grattis! Det fanns bara EN som skulle ha det priset och det är du. Du har hjälpt mig att förändra mitt liv även fast vi aldrig har träffats. Du är FAB!!!!!

  Ett tips! För alla som älskar fina grejer men inte har råd att köpa dem. Man kan samla poäng och få jättefina märkessaker helt gratis. Jag är såld på hela idén och samlar som en tokfia just nu till en Omaggio vas från Kähler. De har även jättefina träningskläder från Craft bl.a. Här kan man läsa mer om det. http://tinyurl.com/o622tyu

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar