Annons
Annons


BESATT AV CHOKERS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

img_8539.jpg

♥ Alla länkar nedan är reklamlänkar ♥

Hej igen vänner! Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta på mig på kärleksmiddagen ikväll? Har blivit helt frälst i chockers och vill ha det till allt! Haha. Tycker det är så himla snyggt! Funderar på att inhandla några av dem ovan.

Annons

Fattar inte varför jag alltid blir besatt av saker och ting när jag väl börjar gilla något? Detsamma gäller även mat. För några år sedan blev jag besatt av morötter och cashewnötter. Käkade det så mycket att jag tillslut blev allergisk. Så inte att rekommendera, lagom är alltid bäst!

Men i alla fall så ska jag och Alex ska till en vegetarisk restaurang på söder och käka ikväll. Ska bli så himla mysigt! Det är till en restaurang som heter Hermans. Har varit där på fika innan men aldrig käkat så ska bli kul att se om det är så bra som jag hört 🙂

Vad gör ni idag på kärlekens dag? 🙂

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar