Annons
Annons


BER OM URSÄKT ANGÅENDE BODYJAM


stadium-2

God morgon alla mina finisar! Jag måste börja med att be om ursäkt för mitt inlägg om BodyJam som någon uppfattade fel, vilket jag kan förstå. Det var lite klantigt formulerat av mig och jag menade inget illa mot varken BodyJam eller till er som går/undervisar i det. Det jag skrev i inlägget var bara min personliga åsikt om hur roligt jag tyckte det var och absolut inget om hur bra/dålig träningsform det är. Jag kan säga att jag var nog den som var svettigast och flåsade mest där inne så bra träning är det absolut och om man tycker det är kul så ska man absolut köra på. Jag är nog fel person att fråga då jag är ganska kräsen på just dansklasser då jag dansat länge och även om jag gillar dans så gillar jag tex. absolut inte alla dansformer/klasser. Smaken är ju som baken och den träningen/klassen jag gillar kanske inte alls faller er i smaken.

Annons

Att ha en blogg är inte alltid lätt och jag är människa och kan vara trött, slarvig och göra fel. Sedan kan man heller inte alltid vara alla till lags även om jag gärna skulle vilja. I alla fall så ber jag om ursäkt om någon tog illa upp och jag vill bara förtydliga att jag inte har något emot gruppträning. Jag ska fortsätta gå och testa olika klasser och kommer nog hitta någon klass/lärare jag gillar tillslut. Ni får gärna tipsa mig om ni har någon favorit 🙂 Puss, I

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar