Annons
Annons


BENTRÄNING


IMG_8005.JPGIMG_8004-0.jpgIMG_8003.JPGhamstring-7

Mina kläder (AdLinks): Linne – HÄR // Tights – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! I onsdags var jag och hälsade på Alexandra och hennes lilla hund Loki. Försökte fota honom men det är inte lätt att vara still när man är 4 månader. Haha. Vi pratade typ 1,5 timme innan vi började så när vi väl satte igång och träna så blev jag så hungrig att jag var tvungen att köra superset för att bli klar fort så jag kunde åka hem och äta. Haha. Inte lätt! Blev ett lätt, kort pass och ni kan se det nedan.

Annons

Nu ska jag iväg och sätta i tandställning på överkäken och sedan iväg på möten. Ska bla. kolla på en eventuell lokal till Welloteket. Wohoo håll tummarna för vi behöver verkligen en! Puss, I

5 front squats X 3
Superset 1: 10 bulgariska utfall + 10 benpress X 3
Superset 2: 10 stående lårcurl + 10 rygglyft X 3

 

8 kommentarer till “BENTRÄNING”

 1. Hej Ida! Jag har en fråga till dig som är utbildad personlig tränare. jag har gått ner 8 kilo, detta är gjort under ganska lång tid. Har vägt 86 som mest och väger nu 78-79 kilo. Mitt problem är att jag kommer inte under denna siffra. Jag har inte hittat till gymmet än men äter nyttigt och promenerar/joggar en del. Har även testat att räkna kalorier men utan resultat. Har ungefär 19 kilo kvar att gå ner och det får lov att ta tid så länge jag ser resultat. Vad ska jag göra för att kicka igång viktnedgången igen? Vad är det vanligaste felet man gör? Tacksam för svar.

 2. Hej!
  Jag gillar verkligen frukt och skulle enkelt kunna klämma i mig 4 om inte fler frukter per dag. Har aldrig riktigt tänkt på att det skulle kunna bidra till något negativt förens den senaste tiden, då många påstår att sockret man får i sig av frukten påverkar oss negativt. Då jag tycker du är väldigt kunnig inom träning och hälsa skulle det vara intressant att höra din åsikt angående frukt. Hur många frukter tycker du man kan äta per dag osv?
  Tacksam för svar.

 3. Hoppas det går fint med lokalen och tandställningen! 🙂

  Nu ska jag köra din ”butt killer workout” med vikter i vissa av övningar. Minst fyra varv tänkte jag göra och lite stretchövningar! 🙂

 4. Hej Ida! Jag är en tjej på 30 år (hoppas jag inte är äldst haha!) som älskar din vlog! Har hittat till den nyligen och är fast och kollar massa gamla klipp varje kväll, du inspirerar så -tack!

  Det skulle vara såå kul om vi fick en liten tur i er lägenhet där vi fick se eran fina inredning som man skymtar i videosarna, jag gillar det jag ser!

  KRAM på dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar