Annons
Annons


BEN- & RUMPTRÄNING


traning1 traning3 Hallå där! Här kommer ett gäng gula bilder till er. Det var så sjuuukt mycket folk på gymmet så var helt omöjligt att fota (men länkar övningar nedan). Helt seriöst har jag aldrig sett så mycket folk på gymmet på en och samma gång någonsin! Hörde rykten om att gymmet bredvid har stängt ner så antar att alla deras medlemmar kommit till det gymmet jag tränar på.

Annons

I alla fall så hade jag ett grymt träningspass och sitter här med världens träningsvärk i både ben och rumpa vilket är ett bra tecken 🙂 Puss, I

20 min uppvärmning power walk 20% lutning

10 benpress 140-180kg X 6

10/ben utfall i smith maskin 40kg X 3

Superset: 10 benspark + 15 lår curl X 4

10/ben donkey kicks cable cross 20kg X 3

10/ben sido lyft med ben cable cross X 3

10 höftlyft 50kg X 4

10 kommentarer till “BEN- & RUMPTRÄNING”

  1. Hej Ida, hur vet man om man är överkänslig mot gluten? Misstänker att jag kan vara det men vet inte riktigt om det är det eller något annat jag har drabbats av. Vilka är symptomen? Hur visste du att du borde undvika gluten?

    Tack för en underbar blogg, den inspirerar så mycket.

    1. Alla har olika symtom. Jag fick svullen mage, matkoma, blev trött mm. Andra kan få ont i leder eksem, dålig hy mm. Absolut bästa sättet är att ta bort det helt i någon månad och sedan testa att äta det igen och se hur det känns. Tack finis <3 Kram

  2. Tack för benövningsinspo Ida! Gissar hej vilt men jag har sett på några bilder att du ibland tränar på SATS Stadion, så kan det vara en ström människor från Worldclass Nybrogatan som invaderat ditt gym? De har gett sig på mitt gym i samma krockar också nämligen (Nordic Wellness Östermalm)… Hoppas att stimmet avtar något snart 😉 Kram

    1. Ja jag tränar på Stadion och Stureplan och på Stureplan var det HELT galet 😀 haha så det är nog från WC Nybrogatan de kommer. Hoppas det lugnar ner sig snart Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar