Annons
Annons


BEN OCH RUMPA MED NATASHA


IMG_3573.JPGIMG_3577.JPGIMG_3575.JPGIMG_3574.JPG

Hej mina hjärtan! Var och tränade med Natasha här om dagen vilket var så kul! Vi började med en lång power walk på bandet som blev lite längre än planerat 😀 haha, men det är så trevligt att bara gå och snacka och efter det körde vi lite styrka. Dock blev vi så hungriga att vi inte hann med så många övningar men bättre något än inget.

Annons

Uppvärmning: 40min power walk på bandet
10 utfall i smith X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3
10 marklyft men cable cross X 3
10 squats i smith X 3

Kommer visa alla övningar på bild framöver så håll utkik. Puss, I

19 kommentarer till “BEN OCH RUMPA MED NATASHA”

 1. Superroligt med tips på övningar, det uppskattas verkligen! Dessa var även passande till mitt benpass imorgon! 🙂 jag har en fråga jag hoppas du kan svara på. Jag har spirulinapulver hemma men jag gillar inte alls smaken och tycker de förstör om man till exempel har det i en smoothie. Så jag undrar då om man skulle kunna shotta det istället så man bara blir av med det? Vill även passa på att önska dig en fin dag! <3

  1. Håller verkligen med, spirulina smaken är inte så god. Men jag har testat mig fram lite och en sak som funkar riktigt bra är riven ingefära. Det ihop med frusen mango och pressad lime blir sä mumsigt ☺️

  1. Yoga och planering. Att yoga varje morgon gör att man får en så bra och lugn start på dagen. Det behöver inte vara länge utan 10-20 min räcker. Kramis

 2. Hej Ida! Måste bara berätta att jag var super sugen på paj idag och ville göra någon bra och god så jag googlade ”ida warg paj” haha 🙂 Fick upp detta http://idawarg.se/2014/11/13/vegetarisk-paj-veckans-recept/ och den var såå god, och perfekt för jag hade nästan allt hemma! 🙂
  Har du sett dokumentären ”Sockerfilmen” som finns på svtplay? Verkligen intressant och sevärd, trots att det kanske inte direkt var ”något nytt”.
  Kram!

 3. Hej Ida! Vad kul att du lagt upp lite gymövningar för ben! 😀 Jag har dock en fråga till dig för jag håller på att bli tokig på detta, såg dig häromdagen på stan och fick se på riktigt (vilket jag även sett på bilderna i bloggen) att du har fantastiskt snygga (starka men slanka) ben! Antar att jag lägger märke till det eftersom jag är så missnöjd med mina egna 🙁 Jag tycker inte alls om mina ben som lägger på sig mycket snabbt och blir stora och inte muskulösa på ett snyggt sätt när jag tränar ben. Jag har tränat på gym länge, tränar ca. 5 dagar vecka (3 dagar styrka och springer ca. 10-13km 2ggr/v) och sen går jag lååångt över dom rekommenderade 10.000 stege varje dag. Varierar min styrketräning mellan tunga deadlifts/squats till ”lättare” benövningar utan vikter så som split squat osv. Jag veeeet att man inte kan ”punktförbränna” utan måste tappa i vikt på hela kroppen men jag vill inte tappa mer då jag normalt väger ca. 49 kg till mina 163 cm, dock har jag den senaste tiden även börjat gå upp i vikt fast jag går mycket mer nu och äter mindre (ca. 1600-1700kcal/dag). Hur är detta möjligt?! Och hur kommer det sig att jag börjat ”lägga på mig på benen” och aldrig får till dom där slanka benen trots varierad träning under en längre tid? Måste också tillägga att jag inte har fel på sköldkörteln eller någon brist då det kollats av läkaren 🙂

  1. Förstår precis vad du menar!! Jag är inte heller nöjd mina ben. Det är där jag lättas bygger muskler men jag tycker bara dom ser stora ut 🙁 inga slanka ben här inte!! Andra tycker att dom är snygga men jag har alltid haft komplex för mina ben.

 4. Bra jobbat! Utfall i smithmaskin är en av mina favoriter också, men ännu mer utfallsgång med hantlar & rumpkick i cabelcross (bild i bloggen idag).

  Kör också ofta på gymmet du tränar. Märkligt att vi aldrig stött på varandra, men visst är det fina ljusa lokaler just där?

  Ha en fin dag!

  1. Ja så himla grym övning och de du tipsar om är också så bra 🙂 Ja jättekonstigt för jag är där ganska ofta. Vi får ta en dejt någon gång 🙂 Kramis

 5. Hej Ida!
  Jag undrar om du vet några naturliga hjälpmedel mot mensvärk och pms? Jag vill verkligen inte stoppa i mig massor av piller och skit. Hur gör du? Har du något tips?
  Tack för en bra blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar