Annons
Annons


BEN OCH RUMPA


88228c4b-523a-453a-b413-cab8a34a85ff.jpgd1920ca0-3c96-4b85-9e23-b9f61f72269d.jpgimg_8943.jpg

God morgon mina hjärtan! Hur går det med veckans utmaning? SÅÅÅ kul att ni är så himla peppade. Själv har jag jordens träningsvärk i hela kroppen efter… hmm jag vette fan vad 😀 haha. nej då, jag var på gymmet igår och körde ben och sedan har jag träningsvärk i överkroppen efter Bounce. Men jag har den SJUKASTE träningsvärken i nacken efter allt hoppande! Jag kan inte ens lyfta huvudet upp om jag ligger ner. När jag var hos tandläkaren igår och hon bad mig resa mig upp frågade hon vad jag höll på med? Haha, kom inte upp.

Annons

I alla fall så körde jag detta pass igår:

Uppvärmning 10 min crosstrainer

Superset 1:
12 benpress 100kg
10/sida enbenspress 40kg
X 4

Superset 2:
15 ”gynmaskin”
8 smala armhävningar
X 4

Superset 3:
15/sida enbenshöftlyft
20 inner core övning
X 3

Avslutade hela med Wargens Buttkillerövning.

Ett riktigt härligt pass och fick väldigt bra kontakt med rumpan igår. Kan verkligen tipsa om att köra benpress med ett ben i taget. En av mina favoritövningar för tillfället!

Nej nu ska jag iväg och fylla på mina fransar. Kom på att jag glömt säga till er att jag testat göra fransarna. Vill ni att jag visar i ett inlägg? Ha en fin dag! Puss, I

4 kommentarer till “BEN OCH RUMPA”

  1. Hej Ida! Kan inte du göra ett träningspass för armar? Jag tycker det verkar svårt att veta vilka övningar man kan göra för att träna alla delar av armen.. Det är liksom lätt (för mig iaf) att det blir mer axlar..

    Undrar också när du gör smoothies och så får du inte ont i magen av att ha pumpa frön på? Hur många bananer brukar du ha i? Hur mycket hampaprotein brukar du ha i? Hur mycket pumpakärnor? Kram

    1. Jo men absolut ska kolla om jag kan sätta ihop ett överkroppspass. Nej det funkar bra att blanda. Jag brukar ha ca 3 bananer och beroende på vad jag mer har i. Hampaprotein brukar bli en dryg matsked. Det funkar bra med pumpakärnorna. Mäter de aldrig utan häller bara på ganska mycket 🙂 Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar