Annons
Annons


BEN OCH RUMPA


God morgon älsklingar! Alltså den här jetlagen… jag kämpar emot. Min kropp är van att gå upp runt 13.00 (svensk tid) vilket var 8.00 i Miami så att helt plötsligt gå upp 7.00 (svensk tid) känns för min kropp som att gå upp 2.00 på natten. haha. Men men bara att försöka ställa om så fort det går!

Annons

Även fast jag var så trött igår så tog jag mig till gymmet. Det var inte det hårdaste passet i världshistorien men jag tog mig dit och igenom det och var otroligt stolt efter! Men i Miami så körde jag ett riktigt bra benpass och jag älskade de maskinerna som de hade med rep/cable cross. Man kunde göra så mycket roliga kombinationer i dem.

SQUATS

Här ser ni en av maskinerna som jag körde squats i. Så himla bra för mig som inte gillar back squats då tyngdpunkten inte blir bra på mig. Körde 15 X 4.

STEP UP

Alltså denna övningen var så grym! Step up med vikt, hur nice?! Brukar köra med kettlebell eller viktplatta men det blir så svajigt. Säger bara att jag vill ha denna maskinen hemma. Körde 15/sida X 4.

LÅR CURL

Det här är e övning jag måste göra mer av. Under min danskarriär så har jag sträckt mig i hamstring (baksida lår) flera gånger vilket gör att jag fått ärr i muskeln vilket gör att jag ibland/ofta har svårt att få kontakt med muskeln och speciellt på höger. Det har gjort att jag undvikt att träna baksida lår vilket bara gör det värre så denna övningen ska ingå i de flesta benpass från och med nu. Körde 12 X 3 på den.

Förutom de övningarna blev det höftlyft, sumo squats och sidosteg med gummiband. Riktigt härligt pass! Nej nu ska jag dra till kontoret. Mycket att jobba ikapp nu så här efter resan. Ha en fin dag! Puss, I

(Reklam för Welloteket)
Ville bara meddela att vi nu har en tävling där an kan vinna 5 påsar av sin favoritspirulina. Läs mer om tävlingsreglerna HÄR!

(Obligatorisk)Annons
Laddar