Annons
Annons


BEHÖVER MAN VILODAG?


happy easter

Annons

Glad Påsk mina älskade vänner! Denna helgen har jag bestämt ska vara en riktig återhämtningshelg för mig. Det blir total vila från gymmet och jag kommer endast ägna mig åt yoga, promenader, god mat, umgås och vila.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, vila är så viktigt! Det är då kroppen byggs upp igen efter hård träning. Att träna varje dag året om är inte hälsosamt och kommer att slita på kroppen. Är man inte ute efter ett speciellt mål eller tränar på elitnivå så är så mycket träning absolut inte nödvändigt. Har fått flera frågor om det här så därför tar jag upp det. Enligt mig är vila absolut nödvändigt och jag tycker man borde ha minst 1-2 vilodagar i veckan och blir det ibland att man tränar varje dag så funkar det men då bör man ta en längre vila efter den perioden.

.

Hänger ni med? Är ni noga med vila och återhämtning? Hur många vilodagar i veckan brukar ni ha?

.

34 kommentarer | Translate


Annons
Laddar