Annons
Annons


BEHÖVER JAG PROTEINPULVER?


proteinpulver-naturligt1. Vassle Vanilj // Vassle Choklad // 2. Risprotein // 3. Inflamino (Adlinks)

question-answer

Hej! Jag behöver lite hjälp. Jag har börjat läsa om proteinpulver och bcaa och är lite sugen på att testa. Jag vet dock inte om jag egentligen behöver? Jag styrketränar 2-3 gånger i veckan och kör konditionsträning ungefär 2 gånger i veckan. Borde jag köpa proteinpulver eller bcaa, eller kanske ingenting alls? Målet med min träning är att gå ner i vikt och bli tajtare! Skulle vara tacksam för svar om hur jag ska tänka och vilket jag ska välja! Kram!

Annons

SVAR: Hej fina du! Först och främst vill jag säga att ingen behöver proteinpulver men det kan verkligen underlätta många gånger. Jag själv brukar boosta mina smoothies med proteinpulver eller ta med det som mellanmål när man reser, jobbar, till gymmet osv. Mycket lättare att ta med en burk proteinpulver än tex en kycklingfilé. Haha. Proteinpulver kan absolut vara till stor hjälp om man vill gå ner i vikt då protein håller dig mätt länge.

Jag tycker att du ska välja naturligt och ekologsikt pulver utan massa sötningsmedel. Jag använder mig själv av Holistics proteinpulver och har de här hemma: 

Vassleprotein i Choklad och vanilj som är goda att dricka med bara vatten/mjölk eller ha i smoothies.

Inflamino och Risprotein som är mjölkfritt protein. Inte så gott att dricka med bara vatten men funkar i smoothies.

BCAA har jag också och tar det i de perioder då jag tränar mycket för att inte bryta ner muskler och för att orka mer. Holistics BCAA är bäst och helt naturligt utan sötning.

(Just nu får alla ni läsare hela 20% rabatt på hela Holistics sortiment vid shopping HÄR om ni anger koden MG15. Gäller fram till 20/9)

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar