Annons
Annons


BEHÖVER ER HJÄLP


OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlltssååå TACK mina fina älsklingar! Igår fick jag reda på att jag är nominerad till årets träningsblogg i Finest Awards och jag blev helt överlycklig! Jag lägger så mycket tid och energi på bloggen för att jag älskar det och för att ni visar så fin uppskattning! Att få bli nominerad till ett så fint pris är verkligen en ära och jag skulle bli överlycklig om ni ville lägga en röst (eller 2 haha :)) på mig då man kan rösta varje dag fram tills galan.

Annons

Ni är bäst! Massa kärlek! <3

RÖSTA HÄR!

//English: Thank you so much my sweet hearts! You have nominaed me in this years fitnessblog in Finest awards and I am so happy! Would be even more happy if you want to vote for me! Vote HERE! Lots of love, I

 

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar