Annons
Annons


BEACH 2011?


Svar på kommentar:

Hej Ida!
Jag har följt din blogg nu ett tag, kollat dina träningsupplägg, sätt vad du äter osv.
Jag beundrar dig fruktansvärt mycket. Du är verkligen en positiv driv kraft! Jag ser upp till människor som du. Behövs fler Ida Warg i världen ;)

Annons

Iallafall. Nu är det så att jag inte är så jätte gammal. Och jag har inte riktigt tiden att gå på gym. Fast dock så går jag liksom på Friskis & Svettis pass och dansar några gånger i veckan. Äter inte godis, chips eller andra onyttigheter (så gott det går alltså). Och jag är inte nöjd med min kropp. Tycker absolut att jag har för många kilon och jag vill bli smalare/snyggare. Vill bygga muskler. Jag undrar om det finns sätt man kan träna på hemma? Som liksom ger snabbt och ihållande resultat? Hoppas verkligen på ett bra svar. Och lite motivation skulle jag behöva.. Vill vara snygg till beachen 2011. Inte behöva gå med armarna runt magen för att jag skäms. Slippa badshorts för att jag inte trivs med låren. Det är verkligen jobbigt.

Tack på förhand!

SVAR: Hej Malin! Tack så mycket för din  kommentar, vad glad jag blir! 🙂

Ska svara på din fråga men vill bara säga först att jag inte är någon utbildad kostrådgivare utan svarar från min egen erfarenhet.

Kost: Om jag hade varit du hade jag dragit ner eller bytt ut kolhydratererna  (pasta, ris, potatis, bröd, flingor mm.) i alla måltider och lagt till extra proteiner (kyckling, lax, keso, lättkesella, kalkon mm) istället. Om du väljer att äta lite kolhydrater så skulle jag alltid se till att det är bra kolhydrater (fullkorn, råg, quinoa mm.)!

Här kommer exempel på vad man skulle kunna äta till…

…Frukost: Omelett med tex. skinka och tomat med lättkeso till.

…Lunch/Middag: kyckling/lax och en stor sallad.

…Mellis: Lättkesella med frysta bär och pumpakärnor.

Vad menar du med att du unviker godsaker så gott som det går? Jag skulle se till att undvika dem jämt! Ät istället någon mat eller drick te/kaffe när du känner dig sugen! Jag tror också på att äta många små mål om dagen istället för få och stora mål! Detta gör att förbränningen håller sig uppe och att man inte lika lätt faler dit för godsaker!

Träning: Angående träningen så skulle jag absolut se till att ta en rask promenad på minst 40 minuter om dagen eller/och köra någon annan  form av konditionsträning om dagen för att öka fettförbränningen! Styrketräning är också självklart bra! Ska försöka lägga upp lite träningsvideos på bra övningar man kan göra hemma inom kort, men vanliga situps (raka och sneda), armhävningar, rygglyft och benböj är bra övningar som du kan börja med 🙂

Tänk på snygga Adriana Lima när du tränar så kanske du får mer motivation 🙂

LYCKA TILL! 🙂

Kramar Ida

(Obligatorisk)Annons
Laddar