Annons
Annons


BEACH 2011 – TIPS 14


SKIPPA ALKOHOLEN.

Nu kommer många inte gilla det jag skriver, men ett av mina hetaste ”beach 2011 tips” är att skippa alkoholen. Vet inte vart jag ska börja, för det finns så många negativa saker med denna dryck.

Annons

Det är inte bara samma dag eller dagen efter kroppen tar stryk av alkoholen utan det kan ta flera dagar för kroppen att återhämta sig. Under den tiden kroppen bearbetar alkoholen eller när du fortfarande har den kvar i kroppen förhindras återhämtningen av musklerna och du lägger på dig fett. Eftersom din kropp förbränner alkoholen till energi i första taget och inte förbränner fett och kolhydraterna som du äter som sedan kommer omvandlas till fett eftersom de inte används till energi.

3 kommentarer till “BEACH 2011 – TIPS 14”

  1. Jag dricker nästan aldrig alkohol. Jag gjorde när jag var liten.
    Om du tittar på min blogg nu, kan du se när jag står fullt nykter på stranden, beredd att livrädda om det skulle behövas!

  2. Bra tips, önskar bara att de var fler som tog fasta på det och förstod hur mycket de förstör kroppen. Själv dricker jag inte alls. 🙂

    1. Ja eller hur! Själv tycker jag Alkohol är kul någon gång om året men alkohol och träning hör verkligen inte ihop, förstör så himla mycket! Bra att du inte dricker alls!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar