Annons
Annons


BCAA


bcaa-ida-warg

”Ida! Älskar din blogg, min nya favorit träningsblogg. Gör dina grymma träningsvideo med min syster som är 11 år och hon älskade dom också (jag är 22 år haha). Har en fråga.. Har börjat använda flera av holistics produkter efter jag hittat din blogg, risproteinpulver c och d vitamin samt MSM (älskar det!). Men vill testa Bcaa från dom, hittar inte att du skrivit om de så mycket? Kör du med det? Jag tränar mycket styrka så känner att de är viktigt, tar nu i kapselform men vill veta vad du tycker om att dricka Bcaa under träningspasset? Och hur smakar det isåfall? Mår lätt illa under passet så kanske inte är smart och dricka något som smakar äckligt liksom.. Aja lång fråga, men skulle bli jätteglad för din åsikt om BCAA ! Kramar”

Annons

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar, så roligt att höra 🙂 <3 Ja Holistics produkter är fantastiska och kul att du också gillar dem! Håller med dig om MSM, det är verkligen fantastiskt bra!

Jag har skrivit om deras BCAA tidigare men det var ett tag sedan nu. Jag använder det i perioder då jag tränar mycket styrketräning och det är toppen för återhämtningen av musklerna. Alla andra BCAA som jag vet är fyllda med sötningsmedel men Holistics är helt naturligt så kan verkligen rekommendera den. Jag kan inte påstå att det är gott men det är grymt! Så mår du lätt illa kanske du ska ta det efter träningen istället 🙂

Kram, Ifa

 

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar