Annons
Annons


BÄSTA TIPSEN TILL CARDIOTRÄNINGEN


Efter en hel dag på kontoret igår så var det så skönt och befriande att ta en 1 timme och 20 minuters promenad runt Djurgården. Jag brukar passa på att rensa hjärnan, prata ikapp med vänner och släkt, lyssna på musik eller ljudbok. Något jag börjat med det senaste och det är helt perfekt under lång promenaden, då jag annars lätt kan bli uttråkad!

Vad brukar ni sysselsätta er med under promenad/cardioträning? Dela med er av bästa tipsen! 🙂

Annons

6 kommentarer till “BÄSTA TIPSEN TILL CARDIOTRÄNINGEN”

 1. Hej Ida, har ingen kommentar till ovan inlägg, jag vill bara säga att jag tycker att du är så fantastiskt duktig och inspirerande! Jag blir extra glad över dina inlägg som gäller sund kost, utan socker och med rätt fett samt att man inte behöver vara rädd för fett. Jag hoppas många unga tjejer läser din blogg och lär sig massor, framförallt nyttan av riktig mat och inte en massa energilös (socker och mjöl) junk. 

  Hejaheja!

 2. Ljudböcker, podcasts, musik! Här är mina favvopoddar: http://www.robindenise.se/2012/11/i-lurarna-del-2-podcasts.html 
  Om jag kör mer lågintensivt, t ex cyklar eller promenerar med lutning, kan jag läsa en bok eller tidning också. Jag tycker att deckare funkar bäst, det är alltid cliffhangers så att man fortsätter ett avsnitt, och därmed fem minuter, till 🙂 

 3. Hej Ida! Måste bara säga att jag älskar din blogg 😀 Du peppar!
  Jag har ju ett löpband i källaren så nu på vintern går jag med datorn framför mig(har liksom lagt en bräda rätt över handtagen så det funkar kanon!) och läser bloggar, kollar på filmer, lyssnar på musik, kollar olika recept mm. Riktigt bra! 😀
  Och visst går jag ute oxå (varje dag) eftersom att jag har hund! Men då blir det bus med honom och ibland musik i öronen 😉 KRAM!
   

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar