Annons
Annons


BÄSTA TIPSEN FÖR ATT LYCKAS MED SIN BLOGG OCH SOM PT


question answerJag undrar vad dina bästa tips för att lyckas som pt är och bästa tipsen för att lyckas med en blogg  kramar

SVAR: Att lyckas som PT är mitt absolut bästa tips att göra ett bra jobb och att behålla glädjen i det hela. Läs på och var ärlig och lova aldrig saker som inte kommer ske. Ryktet sprider sig snabbt om man är bra PT eller inte.

Angående bloggen så är kommer här mina bästa tips:

– Hitta ett ämne som du brinner för och nischa bloggen, det kommer göra det mycket lätare för dig att hitta inspiration. Att ha en nisch gör det även lättare att dra till dig sponsorer.

– Blogga regelbundet. Det är oftast här det faller för många. Flera jag känner har sagt att ”det är väl inte så svårt att blogga” och har startat en logg som är jättebra… första veckorna… innan inspirationen tar slut och inläggen börjar komma mer och mer sällan. Det gör att läsarna tröttnar och slutar gå in när det ej finns ny uppdatering.

– Var personlig men inte privat.

– Använd en riktig kamera. Jag är långt ifrån fotograf och jag kan inte påstå att mina bilder är proffsiga alltid, även om de är galet mycket bättre nu än för ett år sedan. haha. Bilder är så viktigt och investera gärna i en bättre kamera som ger en bra kvalité även vid stora bilder. Någon mobilbild då och då går bra men jag skulle inte vilja läsa en blogg med bara mobilbilder.

– Sedan kommer vi till det viktigaste av allt, ge inte upp och gör allt från hjärtat. Jag själv har bloggat i många år och inte fått en enda krona för det men era kommentarer och mail har fått mig att fortsätta att varje dag uppdatera flitigt. För mig räcker det att jag hjälpt en människa i rätt riktning eller gjort någon glad för att hålla motivationen uppe. Det har lett till att det hr idag 5-6 år senare är mitt jobb! Hur galet är inte det?

Annons
Hoppas du fått svar på dina frågor 🙂 Kram Ida
//English: Answer/question in swedish. Use google translate.

6 kommentarer till “BÄSTA TIPSEN FÖR ATT LYCKAS MED SIN BLOGG OCH SOM PT”

  1. Bra konkreta tips. Det märks så tydligt om personen i fråga tar sin blogg seriöst eller inte. Du är ett bra exempel, du jobbar hårt och det lönar sig. Du bjuder på en grymt inspirerande blogg och det tackar jag för 🙂
    Ser fram emot massa inlägg från Miami så jag kan drömma mig tillbaka! 🙂

    //Frida
    http://matsdotter.shapemeup.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar