Annons
Annons


BÄSTA SÄTTET ATT BLI BRUN UTAN SOL


 Inför plåtningar, videoinspelningar och andra aktiviteter där jag vill se snygg ut har jag kommit på en ny taktik. Förr så körde jag extra hårdträning, men även om jag blev mer tonad så syndes ingen skillnad på bilder/video. Jag kan vara hur vältränad som helst men är jag vit så syns inte mina muskler på bild i alla fall 😀 haha. Hemligheten är att vara brun. Att sola har aldrig varit ett alternativ för mig så soldusch och eller brun utan sol används flitigt inför speciella tillfällen eller bara om jag vill känna mig extra snygg under vintern.

Har blivit helt kär i St Tropez produkter.

Nr 1. blir man kanonbrun av. Det är ett skum som ger mycket färg. // Nr 2. Är en hudkräm som man får lite färg av, perfekt att använda till vardags. // Nr 3. är en kräm som man får färg av direkt som sedan går bort i duschen. PERFEKT att kleta på benen innan en fest 🙂 // Nr 4. har räddat mitt liv! Haha jag hatar att bli gul i handflatorna då det ser så skabbigt ut. Med  den här handsken undviker man den gula färgen och det är mycket enklare att få jämn färg.

HÄR hittar ni alla prudukterna!

 

Annons

 

8 kommentarer till “BÄSTA SÄTTET ATT BLI BRUN UTAN SOL”

  1. ”Hej om vi skickar lite St Tropez solgrejer till dig kan du blogga om det då? //St Tropez markands tjej”
    -”Ja förfan jag kan blogga om Er sålänge jag får lite goodie bags”

    Åh bloggvärlden är fantastisk !

  2. St Tropez är faktiskt jävligt bra! Jag köpte deras mousse i den mörkare färgen Dark och är jättenöjd. Det är bara synd att det är jävligt dyrt också.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar