Annons
Annons


BÄSTA PROTEINPULVRET <3


Har jobbat hela dagen och har precis kommit hem och fått i mig en riktig energismoothie på… fryst banan, fryst spenat,

Annons

Holistic Inflamino, kakao, kanel, havregryn, mandelmjölk, 7 droppar Holistic Mineraldroppar och dadlar.

Shit vad jag kommer träna efter denna energiboosten! Haha.

.

Jag måste verkligen bara säga hur mycket jag älskar Holistics vegetariska protein Inflamino. Har man en känslig mage är den här så GRYM! Den innehåller läkande aminosyror, massa vitaminer och mineraler, antioxidanter och örter.  Med vatten smakar den inte supergott och med mandelmjölk/havremjölk är den ok MEN i smoothies är den grym! Jag kanske låter lyrsik nu men det är för att jag också är det! Haha. Eftersom jag inte äter mjölk längre och de flesta proteinpulver är gjorda på vassle(=mjölkprotein) så har jag verkligen saknat att kunna ta en shake eller proteinrik smoothie, men nu jäklar.

.

English: I´ve been working all day and now I´m home and eating a protein smoothie before workout. Smoothie: 1 frozen banana, frozen spinach, dates, rice protein, cacao, cinnamon, oats, almond milk and mineral drops. What a energy boost! Now I´m off to studioDQ for some Pole Dance training. Wihoo. 🙂

.

inflamino_riktig

Dagens tips belt enkelt. Nu blur set StudioDQ och Pole Dance. Wihoo.

 

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar