Annons
Annons


BÄSTA MATEN PÅ VENICE BEACH


Det här med ekologisk mat är så inne i USA vilken gör mig väldigt glad. Besökte en ekologsik restaurang när vi var på Venice Beach och det var så gaaaaalet gott! Tog en sallad med kyckling, getost, bacon, valnötter, avocado och limevinegrett. AH helt underbar! Kostade endast 12 dollar vilket är ca 85kr.

Annons

Så värt det!

7 kommentarer till “BÄSTA MATEN PÅ VENICE BEACH”

  1. Hej Ida. Har du några tips på vad man ska/kan äta innan styrketräning och konditionsträning? Samt hur länge man ska vänta med att träna efter måltiden.

    Tack för en inspirerande blogg!

  2. Skulle undvika värsta turiststråken som Venice Beach och bege mig in på Abbot Kinney istället. DÄR har du massa ekologiska restauranger, Cafeér tätt tätt. Mina favoriter är Lemonade, Gjelinas, även deras take away är värt ett besök. (GTA) där man sitter på backar utanför och äter. TOMS shoes har ett mysigt café på baksidan, Restaurang Local 1205. Sen har du Gratitude på Rose Av bara ett stenkast från Abbot. Bästa rawfood restaurangen i stan. http://cafegratitudevenice.com/ Kan även rekommendera http://thymecafeandmarket.com/gallery.html som ligger på Ocean Park. Superfräsht!!! Lycka till!

    1. Tack för tipset. Vi försökte åka dit igår men tappade bort oss och hamnade tillslut på stranden vid Marina Del Rey och en restaurang som heter Shanghai Red´s. Riktigt mysigt var det där och en grym laxsallad! 🙂

  3. Gott men ser inte fullt lika gott ut som kyckling,valnöt,hummus/tahina salladen man fick i Tel-aviv 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar