Annons
Annons


BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!


Hej älsklingar! Här kommer min helg (som varit typ världens bästa helg) i bilder ♥

Började lördagsmorgonen med en gravidmassage. Det var så sjukt skönt och längtar tills min nästa tid!

Efter det tog jag en shoppingtur på stan för att köpa present till min älskade man. Ville ge han en fin gåva för att han släppt sin bok och för att den sålt så bra. Köpte ett par superfina solglasögon från Gucci. Mötte sedan upp honom på stan och tog en mysig fika i humlegården.

Annons

Sedan gick vi hem och bytte om för att ytterligare ta en promenad till Berns där vi mötte upp våra vänner Becka och David för en 7 rätters middag. Såååå himla gott var det! Jag och Alex tog den vegetariska 7 rätters menyn och bad dem göra den vegansk. MUMS! Vi hade så trevligt att jag inte tog en enda bild. Haha.

När jag kom hem kände jag mig väldigt trött i ländryggen och gick in och kollade på min Hälsa app i telefonen och fick se att jag gått 20 000 steg! Alltså inte konstigt att lilla ryggen var lite trött.

Igår tog jag och Alex en cykeltur till Hagaparken för en picknick. medan Alex var och tränade på morgonen så gick jag och fixade picknick. Köpte med 2 Bowls med tofu, sötpotatis, avokado och sallad, veganska pannkakor och en Acai bowl. Jag säger bara MUMS!

Efter det blev vi så mätta så vi la oss ett bra tag och bara vilade på filten. Jag blir så himla lugn av att vara utomhus och skulle lätt kunna lägga mig där och sova. Även maten smakar bättre utomhus. Finns det någon förklaring eller är det bara inbillning? Haha. I alla fall låg vi där i någon timme och pratade bla. om det här med förskolor. Måste ju bestämma det snart då man bör ställa sig i kö direkt när han kommer ut. Någon som har rekommendation på förskola som är bra?

Efter det så tog jag mig en sväng till gymmet där det faktiskt blev ett cardiopass. Började lyssna på en podd och helt plötsligt hade jag stått 25 min på crosstrainern så då kände jag att jag lika gärna kunde köra 15 min till. Sedan tog jag mig en rejäl stretchomgång vilket var sååå behövligt! Strechade ut rumpa, vader, bröst och höftböjare.

Nöjd och glad tjej efter denna härliga helg!

12 kommentarer till “BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!”

 1. Va måste man ställa sig i kö så långt innan i sthlm? När är det tänkt att bebisen ska börja förskola? Här måste man kanske ställa sig ett halvår år innan om ens det

  1. Ja folk rekommenderar att ställa sig i kö så fort bebisen är ute 🙂 <3 men detta gällerinnerstan och vet inte om det stämmer men på vissa ställer är det flera 100 i kö innan läste jag på nätet igår.

 2. Hej, vart är din fina klänning ifrån? Så fin. Hade du inte någon annan liknande klänning också? ❤️❤️❤️😍

  1. Den kommer från Chiquelle. Har denna vita och en annan gul där från också. Så sköna! 🙂 <3

 3. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Så mysigt ni haft det :D.

  Ställ er även i kö till skolor, vet att det är lätt att fokusera på föris men skolor är lika viktiga om man ska få plats på den man helst vill ha 🙂

 4. Hur strechar du ut rumpan och höftböjaren? Tycker att det ibland kan vara svårt att komma åt där, och kan alltid behöva strechövningar och knep 😉

 5. Vilken underbar helg! Och skulle fråga var maten kom ifrån men ser att du redan har svarat på det. Nästa gång jag är i Stockholm bara måste jag gå till Mahalo, ser sååå gott ut 😄

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar