Annons
Annons


BÄSTA GYMMET I LOS ANGELES


Förutom hotellgymmen så har jag testat 2 olika gym här i Los Angeles. Det ena heter Crunch och det andra heter Equinox.

Hade jag bott i USA hade jag utan tvekan valt att ha medlemskap på Equinox även fast det är dubbelt så dyrt. Superfint gym, fina omklädningsrum och bra redskap. Förutom det så är också gymmet fullt med massa duktiga människor som man blir så inspirerad av och det är det absolut viktigaste!

Igår var jag där och körde ett benpass, huvudstående och stretch. 

1. Utanför gymmet. // 2. Älskade den stora stretchytan. // 3. Övade huvudstående. // 4. Stretchade splitt med gummiband.

Annons

8 kommentarer till “BÄSTA GYMMET I LOS ANGELES”

 1. Hej Ida! Tack för en superbra blogg! Jag har en fråga kring alla kostråd kring att äta mycket protein och minska på (framförallt snabba) kolhydrater;

  Jag har en kemist i familjen som sysslat en hel del med även biologi och mänsklig kemi. Han påstår bestämt (och verkar faktiskt få stöd av flera andra källor jag kollat upp) att kroppen bara kan tillgodogöra sig ca 50-60g protein per dag (vilket är detsamma som ungefär att äta ett ägg). Resten lagras som energi. Alltså går det inte att ”superbygga” muskler snabbt genom att ösa i sig låtsasprotein genom prot-shakes osv. Hur ställer du dig till detta?
  Jag tänker även på ”urmänniskan” som faktikst levde på spannmål, rötter, bär etc största delen av tiden, tills vi som jagande varelser fick tag på ett byte och då kunde äta kött när det bjöds. Dessutom äter vi i väst 80 gånger mer kött än i resten av världen, där man äter kött 1 gång i veckan och ändå lever länge. En annan fråga angående detta är hur du tänker kring miljö och livsstil när du ger dessa proteinrika kostråd; anser du verkligen att det är hållbart att äta köttprodukter varje dag ur miljösynpunkt? Det känns väldigt passé om du frågar mig. Det är omöjligt med hänsyn till jordens resurser och framförallt om vi vill att alla människor på jorden ska ha mat för dagen.
  Kan det inte vara så att kolhydratfobin som breder ut sig över landet snarare handlar om den överkonsumtion vi hållt på med senaste decennierna? Människan är ju faktiskt inte gjord för att ”utsättas” för att passera 10 godisbutiker om dagen. Vi är gjorda för att äta när vi kan, eftersom vi inte vet när vi får mat nästa gång (alltså när vi var ”jägare”, nu pratar vi historiskt!). Är kolhydrater verkligen farligt i lagom mängd? nej det tror jag inte. Dessutom är våra kroppar inte gjorda för att äta så himla mycket protein. Dels kan vi ändå inte tillgodogöra oss det rent fysiskt, och dels är det skadligt för lever och njurar.
  Är bara nyfiken på hur du ställer dig till detta; är säker på att du har ett bra svar! =) och tack igen för en superbra, inspirerande blogg!
  Kram Nathalie

  1. Haha tack. Ja men tyvärr så hade folk börjat undra om jag gick runt och fotade hela stället :S Haha. Kolla deras hemsida 🙂

 2. Det brukar beräknas 4G/Kg för styrketränare fast det är nog dom mer atletiska typ hulken:)
  Dom flesta behöver inget extra protein alls men det ger inga pengar med ett egg! Dessutom vad finns det för belägg att socker skulle vara farligt? i normala mängder vet folk som käkat massor med socker och typ tävlat i dans! fast det ger ju inte vinnarna något extra i plånboken!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar